Stanija priznala da je grešna: Evo šta je morala da uradi zarad popularnosti!

Autor:

Zadruga

28.02.2019

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari Bele kuće, Stanija Dobrojević, Miki Đuričić i Suzana Perović su vodili razgovor o svakodnevnim temama, pa su se dotakli toga ko se sve ugleda na mlade u današnje vreme.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić...

U raspravu su sasvim neočekivano ušli Miki i Stanija koja je smatrala da je odličan primer za omladinu što se Mikiju nije svidelo, pa je počeo da je provocira tako što je pričao da je daleko od toga. 

- Kako nisam dobar primer? Samo sam se slikala gola jer sam htela da budem popularna. To je moj jedini greh - rekla je Stanija, a Miki je počeo da priča:

- Da je bilo šta normalno ovde, favoriti bi bili Savo Perović i Aleksa Savić... - konstatovao je on.

- Stanija, zna se ko sam ja, zna se ko si ti. Nisi za primer, nemoj da me nerviraš i da pričaš to - govorio je već vidno iznerviran Miki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Doborojević...

Stanija je nakon njegovih reči povređena rekla da je iz normalne porodice koja je školovala i poslala u Ameriku da pokuša da bolje živi. 

- Što nisam? Iz normalno porodice, išla na fakultet. Sve sam pošteno zaradila. Nemam mrlje u životu, pa će jedan Miki Đuričić da mi je nalazi - govorila je ona, dok je Miki spremao večeru. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neko Iz Mase

28.02.2019 12:42

Мики, сваког ко се не слаже с његовим мишљењем не сматра вредним и само је његво мишљење исправно. Станија је у праву њен једини грех је то што се сликала и слика гола. Све остало што о њој прича Љуба и слични је само покушај блаћења. Све судске поступке у којима је тужила разне личности због изношења лажних информација о њој је добила.

Jeca

28.02.2019 13:18

Svi smo mi grešni ljudi.