Vladimir raskinuo sa Stanijom preko društvene mreže: Razloga je mnogo!

Autor:

Zadruga

02.03.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladaimir Tomović obavestio je javnost da je za njega veza sa starletom Stanijom Dobrojević, koja se nalazi u "Zadruzi", gotova. Međutim, malo po objavljivanju svojih misli, bivši takmičar rijalitija se predomislio, pa napisano obrisao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović

- Ništa ona nije kriva, do mene je. Ostanite joj podrška, ali ja se povlačim. Ne želim pričati o razlozima zbog kojih činim ovo, ali mnogo ih je - naveo je Vladimir Tomović, između ostalog, a jedan deo njegovog obraćanja je zaintrigirao mnoge fanove "Zadruge".

- Jedino što ću uraditi je da sutra i ona to sazna - naveo je on, te zamolio sve da ne šalju poklone koji imaju veze sa njim i Stanijom Dobrojević, a objavu, koju je vrlo brzo obrisao, vam u nastavku prenosimo u celosti.

Foto: printscreen/facebook
Vladimir Tomović

- Vladimire, razočarao si nas", "uz Staniju do kraja, ostalo bez komentara", "ostaviti devojku tako što će joj to saopštiti novinari?", "ne verujem da se ovo dešava", samo su neke od poruka koje su mu ostavili pratioci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jeca

02.03.2019 09:59

Vladimir raskinuo sa Stanijom preko društvene mreže: Razloga NEMA.

Odgovori 21 6
Đorđe

02.03.2019 14:39

Stanija se ponaša kao da je udata žena a on nezadovoljan.

Odgovori 18 2
SvetlanaP

04.03.2019 06:49

Kakav neandrtalac! Pa jos raskida preko drustvenih mreza i novinara.. ha, ha... ha... Koga ces ti jado da ostavis??? Pa zabole Staniju sto si ti ostao u srednjem veku, takav joj i ne treba... ne treba nikome!Policajac...... uzas od coveka!