(VIDEO) Sutra bi se je*ala sa mojim mužem i gledala me u oči: Žestok okršaj Nadežde i Suzane zbog Mikija!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.03.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić je tokom prethodne večeri ušla u Belu kuću sa namerom da sa očita lekciju Suzani Perović i Mikiju Đuručiću. Naime, Pinkova zvezda smatra da joj je Perovićeva zabila nož u leđa ušavši u vezu sa pčelarom iz Kupinova.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Danas su novi zadrugari, Nadežda i Milan Petković komentarisali svoje cimere, a kada je došao red da Biljićeva kaže u lice Suzani šta misli o njoj, ona je osula paljbu. Kako su obe britke na jeziku, ušle su u verbalni sukob. 

- Na početku si me bodrila, bila si uz mene, plakala sam ti na ramenu, znala si koliko mi je teško, mogla si da mi kažeš, ako si nešto osećala - započela je Nadežda, ali nije uspela da dovrši misao, jer je Suzana odmah počela da se brani. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Suzana Perović

- Te lovačke priče ostavi za nekog drugog. Ja ti nisam Sloba Radanović i sa mnom tako ne možeš da pričaš, ja ti ništa loše nisam uradila - vikala je Suzana. 

- Razočarala si me. Sutra bi mi se j*bala sa mužem i gledala bi me u oči. Ti mi glumiš neku zvezdu. Mnogo si nebitna u mom životu. Moje mišljenje o tebi je nula - odbrusila joj je Nadežda.

Belom kućom se istog trenutka prolomila vika sa obe strane. Nadežda je bila toliko besna da nakon Suzane više nikog nije želela da komentariše. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Hm

03.03.2019 18:16

Suzana je zla žena. Tešila je Nadeždu na početku, nagovarala ju je da javno prizna osećanja prema Mikiju. Čim je Nadežda izašla, Suzana se pojebala sa Mikijem. Nadežda je 100% u pravu za ovu perfidnu, ljigavu ženturaču. Zato joj Suzana i ne dozvoljava da ispriča to.

Odgovori 16 0
Zoran

04.03.2019 10:53

Švalerka Suzana ima kod kuće muža i decu.

Odgovori 12 0
Dusko

04.03.2019 11:22

Švalerke su nemoralne i lazljive. Suzana je nemoralna i lažljivce švalerka.

Odgovori 12 0