Miki će postati tata: Suzana želi dete sa Đuričićem!

Autor:

Zadruga

05.03.2019

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve pare koje Miki i ja zaradimo u rijalitiju uložićemo u to da postanemo roditelji. Sigurna sam da će se on oduševiti i da priželjkuje dete.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Želi opet da se ostvari u ulozi majke...

Suzana Perović i Miki Đuričić imaju najturbulentniji odnos u Beloj kući, zbog čega često raskidaju, ali se uvek pomire. Iako nikako da se opuste i priznaju milionskom auditorijumu osećanja, Suzana veoma ozbiljno razmišlja o odnosu sa Mikijem. Kako Rijaliti saznaje, Perovićeva je na redovnoj lekarskoj kontroli pitala lekara da li postoji mogućnost da se uz pomoć surogat majke još jednom ostvari u toj ulozi da bi Mikiju mogla da podari dete.

Naime, kako dobro obavešten izvor navodi, Suzana je dosta razmišljala o svemu i shvatila je da bi jedina prepreka u njihovom odnosu bilo to što ne bi mogla da rodi dete Mikiju.

Doktor joj je rekao da nije nimalo lako naći ženu koja će faktički biti inkubator koji nosi njihovo dete

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Započeli ljubavnu vezu u rijalitiju...

- Suzana izgleda fenomenalno za svoje godine, ali biološki sat nema veze s tim. Žena je već u šestoj deceniji i ne može da ostane u drugom stanju. Ona ima dvoje odrasle dece, ali Miki se još nije ostvario u ulozi oca, tako da je ona na kontroli koju imaju svi zadrugari pitala lekara da li postoji mogućnost da se to desi. Lekar joj je objasnio da je to jedino moguće ukoliko Miki i Suzana dobiju dete uz pomoć surogat majke, ali da je to jako skup proces, te da bi to morali da urade u inostranstvu, gde se ta procedura radi u praksi. Takođe, doktor joj je rekao da nije nimalo lako naći ženu koja će faktički biti inkubator koji nosi njihovo dete i da su to sumanute sume, ali Suzana ne gubi nadu. Rekla je: "Sve pare koje Miki i ja zaradimo u rijalitiju uložićemo u to da postanemo roditelji. Sigurna sam da će se on oduševiti i da priželjkuje dete iako ne priča o tome" - rekao je izvor i dodao da Suzana po povratku u Imaginarijum nije ništa rekla Mikiju o svom planu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ TRANS BY
Miki i Suzana...

- Kako su njih dvoje ovih dana u svađi i pale su teške reči, Suzana nije želela u ovom momentu da podeli sa Mikijem svoju želju i ideju jer se nada da će joj se Miki izviniti i da će prvo izgladiti odnos, pa da mu onda predoči svoj plan - završava izvor.

Podsećamo, Suzana iz braka sa menadžerom Vladimirom Perovićem ima dvoje dece Dajanu i Nikolu. Sa Vladimirom, kako tvrdi, već godinama nije u braku, ali se papirološki nisu razveli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Cobe

05.03.2019 15:19

Miki neplodan a ona u šestoj deceniji. Kombinacija svalera gubitnika.

Odgovori 22 1
Aleksa

05.03.2019 16:11

Medicina je napredovala. Napraviće od babe Suzane mladu devojku koja će radjati decu.

Odgovori 22 0
Đurđe

05.03.2019 17:25

@Aleksa - Da li će baka Suzi dobiti i novo devičanstvo pa da bude nevina?

Odgovori 20 0
milos_m

06.03.2019 01:02

neka se Suza javi meni pa da probamo