OTKRIVAMO! Dragana zvala Pavla na se*s: Mitrova htela da prevari muža!

Autor:

Zadruga

05.03.2019

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je muvala repera Ša otkako je ušao u Belu kuću, a kada nije uspela da ga zavede, htela je da ponovo bude sa bivšim ljubavnikom

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar...

Zadrugarka Dragana Mitar privukla je pažnju gledalaca svojim nekonvencionalnim brakom, o kojem je pričala u Beloj kući. Iako je otkrila da ju je suprug fizički i psihički zlostavljao, Dragana tvrdi da želi da sačuva brak i porodicu, međutim, ona je uspela da demantuje samu sebe. Rijaliti ekskluzivno saznaje da je Dragana zvala Pavla Jovanovića, s kojim je bila u vezi pre ulaska u "Zadrugu", da se osame i ponudila mu da imaju seks mimo kamera, ali ju je on odbio jer nije želeo da pređe preko svega što mu je uradila otkako je kročio na imanje u Šimanovcima.

- Dragana je opasna žena i ne preza ni od čega kada želi nešto da dobije. Ona je sebe predstavila kao žrtvu u braku, a pritom je javno priznala da je sa Pavlom bila u vezi dok je bila u braku sa suprugom Sinišom Dragutinovićem. Njeno opravdanje bilo je da su oni tada bili na pauzi i da faktički nisu bili zajedno, ali Pavlova priča bila je drugačija. Dragana je napala Pavla zbog toga što je rekao da su u njihovom odnosu postojale jake emocije i da je ona zbog njega želela da se razvede - objašnjava izvor i navodi da je Dragana pokušala ponovo da zavede Jovanovića, kada je shvatila da neće uspeti da smuva Nenada Aleksića zvanog Ša.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sa Pavlom je varala muža...

Dragana je rekla Jovanoviću da samo igra igru i glumi ravnodušnost, te da jedva podnosi to što su u istom prostoru zajedno

- Ona je muvala Nenada otkako je ušao u Belu kuću i malo je falilo da mu brak rasturi, ali je on, srećom, na vreme shvatio da se kocka sa svojim privatnim životom i udaljio se od nje. Nakon toga, ona je iskoristila priliku kada su svi ukućani bili na žurki da pokrije bubicu i priča sa Pavlom. Pitala ga je da li i dalje gaji osećanja prema njoj, a on joj je rekao da ga je mnogo razočarala. Dragana mu je onda rekla da je to sve rijaliti-igra i da jedva podnosi to što su u istom prostoru zajedno, te mu je ponudila da se iskradu u štalu i tamo imaju seks. Pavle joj je rekao da zaboravi da je to ikada rekla i da se smiri jer više ne zna šta radi, a ona se uvredila i otišla. On je dobar čovek i neće da je sramoti pred svima, pa je to prećutao - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

05.03.2019 14:52

Dragaba je debela i zdepasta i stalno ima spupten pigled kao da se svega stidi. I treba

Ana

05.03.2019 15:12

Kiji nemora-l.. Kako joj nije žao sina

Cobe

05.03.2019 15:25

Izmišljeno. Kako to mi gledaoci nismo videli?