Izgubila sam osećaj za porodicu: Luna otkrila da li joj nedostaje Anabela!

Autor:

Zadruga

24.03.2019

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani veoma je vezana za svoju majku Anabelu Atijas i u prethodnoj sezoni "Zadruge" veoma često je plakala za njom. Međutim, izgleda da se u "Zadruzi 2" navikla da vreme provodi bez svojih bližnjih.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Izgubila osećaj za porodicu... Luna

Đoganijeva je danas bila kod frizera i iskoristila priliku da frizerku pita za majčinio zdravlje budući da se prošle nedelje klela u nju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nedostaje joj majka... Luna i Anabela

A potom je otkrila i kako se sada oseća po pitanju porodice:

- Mnogo mi nedostaje mama! Totalno sam izgubila osećaj za porodicu, pojeo me je rijaliti, postala sam kao neki robot. Umorila sam se - izjavila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojkan

24.03.2019 19:06

Luna od malih nogu nije imala porodicu. Lutala po komšiluku, rodjacima i prijateljima. MaJka je ostavila sa ocem i udala se. Sada se majka vratila iz Sarajeva, sa očuhom i polusestrom, da je eksploatiše.

Odgovori 19 0
Miki

24.03.2019 19:18

Mnogo joj nedostaje mama. Totalno izgubila osećaj za porodicu. Njen otac Gagi je njena porodica. Majka Anabela se udala i ostavila Lunu i oca da se muče. Sada se majka Anabela vratila sa porodicom da ih Luna izdržava.

Odgovori 19 0
Mile

25.03.2019 08:25

Anabela nije njena porodica ali nju stalno pozdravlja. Gagi i mladja sestra su njena porodica ali njih nikada nije pozdravila. Anabela došla iz Sarajeva sa novim mužem i ćerkom da ih Luna izdržava.