Ozbiljno bolesna: Zerina kritično, nema para za lečenje!

Autor: Alo.rs

Zadruga

01.04.2019

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Zerina Hećo u velikim je finansijskim problemima nakon napuštanja rijalitija "Zadruga".

RepublikaFoto: instagram.com/zerinooooo
Zerina Hećo...

Ona se u rijalitiju razbolela, a dodatno joj se pogoršalo stanje u spoljnom svetu. Aritmija srca, kao i nalazi biopsije koje uskoro treba da dobije stvaraju joj svakodnevni nemir.

- Zerina je smršala preko 15 kilograma. Od njenih bližnjih niko ne može da je prepozna, jer je njeno zdravstveno stanje kritično. U par navrata je razmišljala da podigne kredit kako bi platila terapije koje koštaju više od 5.000 evra na mesečnom nivou. U dugovima je do guše, šuška se oko 7.000 evra. Svesna je da taj novac kod sebe od rijalitija još uvek nema. Njena mama sve vreme brine o njoj i plaća joj lekove i preglede koje obavlja najčešće u privatnoj klinici - ispričao je izvor blizak Zerini.

Zerina je ispričala i svoju stranu priče.

- Delimično je tačno to što ste čuli. Moja majka sve to plaća, lekove, preglede i sve što je potrebno. Da li sam ja to zaslužila?! Nadam se da će mi uskoro biti isplaćen honorar iz "Zadruge" kako ne bih morala da podižem kredit - kratko je prokomentarisala Zerina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mišo

01.04.2019 20:02

Zverina nastavljaa da laže. Ima samo aritmiju. Čeka rezultate. Nema nikakvu terapiju osim leka za aritmiju. Ona je umisljeni bolesnik. Ni honorar joj neće biti dovoljan za analize koje ona želi da uradi.

Odgovori 18 1
pero

02.04.2019 08:07

Posle nekoliko godina ispitivanja pronašli joj aritmiju. I ništa više. Tu bolest imaju nas milion, a u svetu bar pola milijarde. Jedan Lekić i sve OK.

Odgovori 12 0
Mile

02.04.2019 08:30

Dajte taj njen tekući račun da joj uplatimo neku markicu.

Odgovori 10 1
Marijana

02.04.2019 12:46

Dajte adresu da joj pošaljem Lekić za aritmiju.