Zlatna koka: Kada David bude čuo koliko je Aleksandra dobila za ulazak moliće je za oproštaj!

Autor: Mediji,Republika

Zadruga

01.04.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić, čim je ponovo ušla u Zadrugu, krenula je u napad. Odmah pokušala da raskrinka svog bivšeg verenika i etiketira ga kao koristoljubivog prevrtljivca i prevaranta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i David...

Nekoliko puta je rekla da ju je David koristio, da bi preko nje ušao u rijaliti, ali i da je bio sa njom isključivo zbog novca. Ovo je potvrdio i Aleksandrin stric Srba Subotić:

- Ja ne mogu da shvatim da ona ulazi tamo opet da se sa Davidom raspravlja i razvlači. Čemu da ulazi? Ja bih njega pustio lepo da on sam pokaže svoje pravo lice. To stvarno ne shvatam. On se primio na te pare. Priča je takva da je on koristio pare dok je mogao. Oni u momentu kada su ušli u Zadrugu, imali su nula dinara. Ona više nije imala para, pa je onda bila diskvalifikovana i lepo je shvatio da mu ona više i ne treba. Pretpostavljam da nije očekivao da će se vratiti - priča Srba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana Korać...

Njen stric otkriva da je Aleksandri ponuđeno da opet uđe u Zadrugu i pomrsi konce Davidu i njegovoj novoj devojci Ani Korać.

- Ono što ja znam, to je da je Aleksandri navodno ponuđeno 10.000 evra samo za ulazak u Zadrugu, i to kao avans. Dogovor je bio da joj se taj novac uplati na račun pre nego što uđe, a dnevnica onda uz to ide normalno i ona bi trebalo da bude preko 1000 evra mesečno, ali stvarno nisam siguran koliko tačno - otkriva Srba. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

01.04.2019 19:58

Polako Davide. Uspori, razmisli.

Odgovori 11 2
pero

02.04.2019 08:14

Oni su muž i žena. Daće mu pola. Mora da mu da.

Odgovori 10 1