Oglasila se Davidova majka: Aleksandra laže!

Autor: Alo.rs, Republika.rs

Zadruga

01.04.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić vratila se u preključe u rijaliti "Zadruga" i odmah napala Davida Dragojevića. Zadrugarka je iznela niz optužbi na račun bivšeg dečka, a sada je njegova majka, Biljana Dragojević rešila da demantuje neke stvari koje je Subotićeva iznela!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević

Naime, Aleksandra je odmah po ulasku u "Zadrugu", optužila Davida da ju je iskoristio i da je trošio pare koje je Subotićeva dobila od fanova na renoviranje svog doma, ali i na svoje hirove.

- Davide, velika si muškarčina što si Magdalenu i mene izbacio iz kuće preko televizije. Bravo, ali moraš da znaš jednu stvar. Ne može da me izbaciš iz kuće jer su ti moji fanovi renovirali pola kuće. Oni su ti kupili krevet, televizor,platili su ti da zameniš parket i da okrečiš kuću - rekla je, između ostalog, Aleksandra, dok Davidova majka ipak tvrdi da to nije tako.

- Iskrena da budem, pomalo sam razočarana i besna zbog Aleksandrine priče da je podigla moju kuću i renovirala je. Ne znam čemu takva priča, tim pre što i ona zna da to nije istina. Njih dvoje jesu renovirali sobu u kojoj borave, jer nisu hteli da je ostave onakvu kakva je bila. Hteli su da je naprave po sopstvenoj želji i to je bilo njihovo jedino ulaganje. Kada sam sama renovirala i krečila, Aleksandra je bila u rijalitiju i nije imala nikakve veze s tim - priča Biljana i nastavlja:

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandra Subotić

- Upravo zbog toga me je pogodilo što se priča o nekom ogromnom ulaganju. Samo rođenom bratu i sestri dozvoljavam da ulože novac u moj dom jer rade i žive u Americi, a ova kuća je i njihova - kaže Dragojevićeva i ističe da tek očekuje haos u rijalitiju.

- Razmišljala sam kako će sve izgledati kada Aleksandra uđe, zamišljala sam Davidovu reakciji i bez preterivanja, strepela sam od nje. Evo, to se dogodilo i sigurna sam da tek sledi svašta. Pratila sam Aleksandrin i Davidov sukob, pa vidim da mu nije svejedno i da su oboje daleko od te ravne crte. Mislio je da će mu biti lako ako uđe, ali je zaboravio da je s Aleksandrom bio pre samo tri meseca - navodi Biljana, koja je besna zbog ponašanja Davidove nove devojke Ane Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević

- Svaki Anin korak gotovo unapred znam, jer ona sve radi smišljeno. Krivo mi je što laže da nije vređala Aleksandrinu ćerku, postoje snimci i volela bih da ih puste. Svaku majku najviše boli kada joj diraju dete, a Ana je malenu Magdalenu poredila s psom. To je van svake pameti i ne znam zbog čega to poriče. Laže i da nije meni pokazala srednji prst jer i za to postoje dokazi koje bih volela David da vidi - priča Dragojevićeva i objašnjava preko kojih stvari ne može da pređe a tiču se Ane Korać.

- Ne mogu ni da pričam o njoj koliko mi je odvratan svaki njen korak. Sada namerno jaše Davida samo da bi to videla Aleksandra, samo da bi je povredila. Svaki njen postupak je taktika i znam unapred šta će uraditi. Sada, kada je Aleksandra tu, gledaće na sve načine da joj napakosti i da joj prkosi što više može. U svemu tome David će se sklanjati i biti u grču, pošto nije vaspitan tako da ostane hladan na činjenicu da povređuje osobu koju je nekada voleo - iskrena je Biljana, koja je zbog svega što se desilo proteklih nekoliko meseci bila veoma loše.

- Istina je sa sam imala zdravstvenih problema jer sam, kao roditelj, emotivno i lično doživela sve što se Davidu dešavalo. Ali, narednom periodu ću gledati da se odmaknem od cele priče i da mi zdravlje bude na prvom mestu. Ne vredi više kidati se - zaključuje Dragojevićeva za "Alo!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

01.04.2019 14:40

Ova kao da je u rijalitiju. Mnogo se uživela.

Odgovori 25 1
Marijana

02.04.2019 13:09

Vas dve ste se dogovorile šta će da priča. Znači Sandra odstupila od dogovora.