(VIDEO) Us*ali ste mi se u život: David doživeo nervni slom, tresao se i skakao po stolu!

Autor:

Zadruga

05.04.2019

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević, koji je napustio verenicu Aleksandru i njenu ćerku, čim je Subotićka napustila rijaliti, doživeo je nervni slom posle osude da se prema bivšoj podneo kukavički.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
David histeriše i vrišti na Aleksandru...

Naime, kada je pušten snimak na kome se čuje kako Ana komentariše kako će ostaviti Huga, svog psa, u Veterniku zbog socijalne službe, aludirajući na Aleksandrinu kćerku Magdalenu, koji su svi osudili, Zorica Marković je imala potrebu da kaže nešto pa je od Davida zatražila da kaže zašto je na takav način napustio Aleksandru, a da sa njom nije ni raskinuo.

- Svi mi prihvatamo tvoju priču da te gušila i to se videlo, ali ne možeš nekoga tako napustiti preko noći, ne ide tako kako si ti to uradio - rekla mu je Zorica Marković i tražila da objasni zašto je sve tako uradio.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Drhtao i tresao se od besa...David u afektu

- Nikad nije znala da začepi i nikada nije htela da se promeni. Sve radi zarad para, pre dve godine kada sam dobio vizu za Ameriku, ja sam završavao sve kada je imala ovu tuču sa Čabarkapom. Ja sam završavao, trpeo, sve sam ja. Vi ste mi se us*rali u život - urlao je David, a onda nastavio da se ispoveda.

- Majku si vređala, nazvala je k*rvom. Ti da si bila pametna, otišla bi iz moje kuće. Bio sam uz tebe sve vreme, kada te Čabarkapa tukao. Sve sam sada izgubio, u Ameriku ne mogu, a ceo život sam to čekao. Sve sam izgubio, hteo sam da odem u Ameriku, ona nije htela sve zbog nje je ovako. Bio sam za nju tu u svakom momentu - urlao je David, a onda je na kraju i izašao napolje jer nije mogao da izdrži.

- Hajde ćuti i prestani da se foliraš Davide - rekla je Aleksandra i tim rečima dovela Davida do nervnog sloma.

Jecao je i lomio se, a na kraju je i izašao napolje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

05.04.2019 14:10

David se previše uzbudjuje. Tako postupaju nevini ljudi.