(VIDEO) Osećala sam se odvratno zbog Marka: Luna se slomila i ispričala zašto je Miljković raskinuo sa njom!

Autor:

Zadruga

27.04.2019

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković ostavio je Lunu Đogani pred svima za stolom i to ju je, kako je rekla, najviše zabolelo.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Luna priča o Marku...

- Marko je izjavio za crnim stolom da raskidate i da više nema povratka. Kako si se ti u tom trenutku osećala i kako si gledala na taj njegov potez - glasilo je pitanje za Lunu.

- Osećala sam se odvratno. Nisam očekivala da će na taj način da završi sa mnom. Pitala sam se na koji način da mu priđem. Mislim da je to bio najgori mogući način da se raskine za stolom. Ako on misli da je to ispravno, to je njegova stvar. Danima ne mogu da ga prepoznam, to nije čovek u koga sam se ja zaljubila - ispričala je blogerka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

- Ne mislim da sam bila loša devojka. Volela sam ga i poštovala. Tako uvek i završim kao što sam završila i sad. On to kaže jer ne želi nikada da prizna svoje greške. Meni je samo on u glavi bio i samo sam njega gledala. Ne mogu više da pričam - rekla je Luna.

- Jednostavno, potpuno sam sebi dao za pravo da pred svima raskinem sa njom jer ona tim ljudima više veruje nego meni. Bukvalno da svi oni vide i slade, Ljuba, Stanija, Maja, Mina, Zorica da im bude jasno, da shvati, da slade, da se slade. To je razlog što sam pred svima raskinuo. Nema o ćemu više da pričamo. Hoću da njoj bude jasno da smo završili - objasnio je Marko.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Yovana

27.04.2019 10:25

Nije normalno da Luna svima veruje a svom dečku ne veruje. Sto je najgore veruje njegovim neprijateljima. Evo joj sada oni pa neka ih dovede kod sebe.

Odgovori 22 0
CTOJAH

27.04.2019 10:34

Луна је за тим истим црним столом Марка вређала, ниподаштавала, понижавала, називала гејем, преварантом, лажовом, неискреним, лажно заљубљеним, да не поштује своју девојку, да не мисли на њу, да је не воли итд. итд.

Odgovori 21 0
Sin

27.04.2019 15:54

Marko je u prvoj Zadruzi bio isti sve vreme. Sada ga Lunjara promenila i uzdrmala ljubomorom. Sa Lunjarom je nemoguće imati bilo kakav odnos.

Koki

28.04.2019 13:00

To majmunsko čelo pokazuje koliko si glupa.