Hajde sa mnom u Crnu Goru, makro ti je uhapšen: Aleksandra provocirala Anu, Koraćeva pokušala da skoči KROZ PROZOR!

Autor:

Zadruga

04.05.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljutite rivalke Ana Korać i Aleksandra Subotić nastavljaju svoj rat. One su se posvađale tokom emisije "Pitanja novinara", tokom koje je Aleksandra Ani žestoko odbrusila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i Aleksandra tokom svađe

Aleksandra se smejala tokom Aninog izlaganja pred novinarima, a potom je Koraćeva odlepila i reagovala na njene provokacije.

- Samo neka nastavi da glumi žrtvu. Prvo polugodište je završeno. Tako da imaš u drugom polugodištu još dva meseca. Ja sam ista od početka - rekla je Ana, a Aleksandra joj je poručila da joj je ispod nivoa da se raspravlja sa jednom prostitutkom.

- Devojka je glupa. Ana ja jesam jeftina, ali za razliku od tebe ja se ne prodajem za novac. Ja svoj novac sama zaradila boreći se, a ti si prodavala svoje telo po jahtama. Prostitutko, od*ebi! Treba da ti bude čast jer pričas sa mnom - rekla je ona, a Ana je počela da urla:

- Jadnice. Čekaj samo da otvorim prozor da Aleksandra iskoči kroz prozor kako bi otišla do prodavnice. Jao, da, sada je drugo polugodište, sad si fina. Marš, folirantkinjo - rekla je ona, a svađa se nastavila.

- Vidimo se u Crnoj Gori na moru. Ustvari, ne možeš da uđeš - rekla je Aleksandra. 

 

 

- Ja ne idem na tako jeftina mesta - rekla je ona.

- Ne možeš da uđeš na takva jeftina mesta. Aha, pa zna, uhapsili bi te da si bila. Ana, kaki si bila, izjasni se na televiziji. Ko te preveo? Kako si bila zabranjen ti je ulaz. Odje*ala te Soraja, ne možeš više da živiš na njen račun. odje*ao te makro, uhapšen je, od*ebali te svi, šta ćeš, mučenice, ajde hvataj se za njega (Davida). Da, sad možeš dečka da iznajmljuješ. Sada jedino što može da radi je da iznajmljuje dečka, da prodaju svoje telo zajedno. U girosu gore na spratu, ima jedna soba, ofarbaju u crveno, kupe jednu sijalicu, toliko imaju oboje para zajedno, krevet imaju moj, ostavila sam mu tamo u sobi, nek premeste taj krevet gde smo nas dvoje spavali - pričala je Davidova bivša koja reči nije štedela da vrati milo za drago devojci koja joj je preotela dečka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vele

04.05.2019 08:33

Aleksandrina majka Ljuba pričala da je njena ćerka bila sa nekoliko Arapa za 500 evra. I da je radila kao "poslovna pratnja" bogatašima. Zar to nije prostituisanje Aleksandre?

Odgovori 10 3