(VIDEO) Koraćeva saznala da su isplivali dokazi da joj je Filip Mijatov uplaćivao novac: Samo što se nije srušila od straha!

Autor:

Zadruga

19.05.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Ana Korać negira navode Filipa Mijatova da su njih dvoje bili u vezi, tačnije, u šemi, i da je on njoj davao novac i skupe poklone, pitanja novinara u toku sinoćnjeg programa u "Zadruzi" prilično su je uzdrmala i zbunila.

RepublikaFoto: instagram.com/filip_mijatov/ e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Filip i Ana...

- Mnogo toga je Filip javno rekao o tebi. Ti pričaš jednu priču, on potpuno drugu, čini mi se da se ni u jednoj tački ne poklapate. Po njegovoj priči, ti si u njegovom stanu provela nekoliko dana, nakon čega ste se zbližavali, ti si mu se uvukla pod kožu, a zatim si mu se, kako on kaže, požalila da nemaš novac da iznajmiš stan, a on se ponudio da ti taj stan finansira. Rekao je da ti imaš nekretninu u Sremčici, ali da nisi tamo želela da živiš, pa se on ponudio da ti isfinansira tu luksuznu nekretninu - bilo je pitanje novinara.

- Ja sam živela na Voždovcu. Filip je tu priču davao prošle godine, ja znam to napamet. I prošle godine mi je plaćao operacije, kupovao mi automobile, gde je sve to. Ja bih rekla da jeste, ali nije. Mi smo se družili. On meni nije ništa kupovao niti mi je platio nijednu operaciju. Ja znam odlično šta on priča i šta izjavljuje. Ja tad nisam bila u kontaktu sa Filipom, živela sam sama u tom stanu na Voždovcu, ali nešto kratko, jer sam odmah posle ušla u "Zadrugu", ovde sam bila. Kad sam prvi put ušla ovde on je sve to počeo da izjavljuje - navela je Koraćeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

Zatim je Ani objašnjeno da su se u javnosti pojavili dokazi o tome da je Filip slao novčane transakcije zadrugarki, ali ona je ponovo izbegla konkretan odgovor.

- Ja jedva čekam da izađem. Ja odlično znam ko je Filip, šta je i čime se bave. Ako bih otvorila tu temu, morala bih da otvorim i tu temu odakle to znam. On odlično zna šta radi i čime se bavi, ali ja ne mogu da pričam o svemu tome ovde - rekla je Ana.

Na pitanje zašto ima strah od suočavanja sa Filipom, te je danas ceo dan strepela od toga da postoji mogućnost da ga ugleda na vratima Bele kuće, Ana je imala spreman odgovor:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Mijatov...

- To nije strah od njega. On ako stane ispred mene on će to da demantuje. Ako njega neko poznaje, ja ga poznajem. Ne želim njegovo prisustvo, ne želim da spava u istoj prostoriji, jednostavno neprijatno je. Ja ću ispričati sve, kad je bilo, gde je bilo, šta je bilo, nemam problem da se suočim sa njim. Ali onda bi bilo milion nekih priča, ja sa njim mogu da pričam sama i sve da rešimo - navela je Koraćeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Srđan

19.05.2019 17:44

Pokazao slike samo nekoliko uplatnica po sto funti. Mora pokazati originale kao dokaz. Pričalo se da joj kupio skup auto i veliki stan, ali to je laž.

Odgovori 22 4
Branka

20.05.2019 06:42

@Srđan - Uplatnice se mogu lako falsifikovati. Svaki osnovac može napraviti uplatnicu da je ona njemu slala novac.

Odgovori 13 0
Mišo

19.05.2019 18:19

Filip je samo pričao laži, priče bez dokaza i nagadjanja.

Odgovori 23 4
RadišaG

19.05.2019 18:43

Samo obećavao dokaze a ništa nije dokazao.

Odgovori 23 4