Prevara veka: Zbog OVE PODVALE Filipu Mijatovu zabranjen ulazak u "Zadrugu"?!

Autor:

Zadruga

23.05.2019

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima je poslednjih meseci glavna priča bila afera elitne prostitucije. Mnoge zadrugarke su povezane sa uhapšenih makroom, a jedna od osoba koja se dovodi u vezu sa ovim najstarijim zanatom je Ana Korać.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip i Ana...

Anin bivši, potvrdio je da se zadrugarka bavila prostitucijom, pa je ispričao i da joj je on navodno kupovao svu garderobu. 

Međutim, Ana je demantovala da su oni ikada imali išta više od prijateljstva. Mijatov se potrudio da demantuje ovu Aninu izjavu i tom prilikom na svom instagram profilu okačio sliku na kojoj je prikazan listing sa svotama novca. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Mijatov (@_filip_mijatov_) on May 22, 2019 at 10:13am PDT

 

Ipak, sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja pokazuje da je moguće da svako napravi sličan listing i da su takve stvari dostupne bilo kome.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
jelena

23.05.2019 18:53

Mogao je da napiše da joj je mesećno slao 50 hiljada funti.

Odgovori 39 9
Milenko

24.05.2019 07:16

F ima dijagnozu F. Psiho progonitelj je stručnjak za kompjutere. Mesecima je spremao materijal protiv Ane. Mini se predstavljao kao prijatelj i sponzor, ali je i protiv nje sakupljao i montirao slike i video klipove.

Odgovori 19 3