Velika sramota: Sastanak u Zadruzi hitno prekinut zbog ovih reči!

Autor:

Zadruga

27.05.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Dorotea Jovanović kao ovonedeljni vođa raspodelila budžete, dala je reč zadrugarima da prokomentarišu, kao što i inače biva. Dorotea se postavila kao pravi vođa, pa su stanari imali komentare na njen račun.

Foto: instagram.com/printscreen
Zadrugari napuštaju sastanak

Zorica Marković ponovo je ustala i osudila gest Miljane Kulić na sinoćnoj ,,Zadrugoviziji", kada je bezobrazno odgovarala pevačici Zorici Brunclik, koja se nalazila u svojstvu člana stručnog žirija.

- Htela sam da se obratim, vidim da se priča o Zadrugoviziji. Što se tiče Zorice Brunclik, ja razumem gospođu, ja znam koliko ona mene voli i poštuje, i znam koliko me je hvalila. Kad me neko napadne, i te kako znam da uzvratim - izjavila je Miljana Kulić.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Zadrugari

- Tebe niko nije napao, Zorica je bila žiri - dobacio je Branislav Radonić Brendon.

Miljana se tada branila i rekla kako se Zorica se samo pronašla budalom, a Dorotea ju je ućutkala:

- Ničiji ugled ti nećeš vređati, pogotovo jedne dame kao što je Zorica Brunclik - rekla je ona i dala reč Luni, a kako Miljana nije prestajala sa svojim izlaganjem, prekinula je sastanak.

- Sastanak se prekida, ovo je velika sramota. Gospođo Zorice Brunclik, ja vam se izvinjavam u moje ime i u ime svih zadrugara - rekla je ona i napustila sto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

27.05.2019 18:13

Matora je mislila da će joj "Drvo" rešiti sve njene probleme sa Sanjom.