Miki Đuričić: Suzanu je trebalo više da bijem, ona je obična smrduša!

Autor:

Zadruga

18.06.2019

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pčelar iz Kupinova i rijaliti-zvezda Miki Đuričić, koji je priveden u Rumi zbog agresije prema Suzani Perović i Nadeždi Biljić u rijalitiju "Zadruga 2" i ne kaje se zbog počinjenih dela, sklopio je dogovor sa tužilaštvom da u kućnom pritvoru provede godinu dana. Kako saznajemo, Đuričić je prijatelju rekao da mu je žao što nije više pretukao Suzanu Perović, kada već mora da ispašta za nasilje u vidu kazne nošenja nanogice, kao i da je Nadežda Biljić bila kolateralna šteta njegovog sukoba sa Suzanom.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić...

Naime, pčelar iz Kupinova koji je zbog nasilja pred kamerama rijalitija TV Pink dospeo pred lice pravde, zbog čega je ponovo pokrenuta i tema njegovih pređašnjih dela nasilja po rijaliti-formatima, ogorčen je na bivšu devojku i ne žali što ju je ošamario. On smatra da je ona najveći krivac zbog svega što mu se sada dešava.

- Miki je besan na Suzanu, ne želi očima da je vidi, ma neće ime da joj izusti. Sve vreme je zove smrduša i proklinje dan kada je bilo šta započeo sa njom. Miki je shvatio da je ona obična spletkara i da ništa drugo i ne zna da radi - rekao je prijatelj blizak Đuričiću.

Đuričić je i dalje toliko ogorčen na Suzanu da je izjavio i da je trebalo više da joj fizički naudi.

- Je*em li joj majku u pi*ku odvratnu, ona nije žena vredna pažnje, ona je obična smrduša. Nije mi žao što sam je ošamario, žao mi je Nadežde jer se tu našla. Ona je dobila batine samo zbog Suzane. Ne kajem se nimalo. Lažljivica Suzana je zaslužila batine. Usrala mi se u život, sve mi se ovo zbog nje dešava. Izudarao sam onu devojku bezveze, samo je naletela u pogrešno vreme - rekao je Đuričić veoma dobrom prijatelju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda i Suzana...

Miki: Je*em li joj majku u pi*ku odvratnu, ona nije žena vredna pažnje, ona je obična smrduša

- Konačno se osvestio, video je kako je Suzana manipulisala, kako ga je navlačila i koristila to što je godinama lud za njom. On čak sumnja da je bilo šta se njene strane bilo iskreno, pa čak i taj seks, koji se desio. Na pomen Suzaninog imena povileni, a kada je čuo da se kliberi i zabavlja u "Zadruzi", mrak mu je pao na oči. Jedino se kaje što je isprebijalo Nadeždu Biljić. Kaže da se ona našla tu kao kolateralna šteta. Baš mu je žao jer ju je on i ranije sažaljevao zbog cele njene priče i teškog života. Planira da pozove njene da se vidi sa njima i da im se izvini - navodi izvor i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana Perović...

- Teško mu pada jer su ga ljudi osudili i što niko ne vidi da je Suzana zlo koje u ljudima izaziva neopisiv gnev i potrebu da joj uradite nešto nažao. Sad kad bi je video ne znam šta bi bilo. Bolje je da mu se ta žena ne pojavljuje pred očima nikada više jer je cela kuća Đuričića ne podnosi. Neće da čuju za Suzanu, a kamoli da ima bilo šta sa njom - završava izvor Rijalitija.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Spreman da se obračuna sa Suzaninom sinom!

Miki Đuričić je svestan da je sin Suzane Perović Nikola spreman na osvetu i to stoički podnosi.

On zna da je majka za njega svetinja, ona mu je to istakla mnogo puta i govorila mu da se najviše plaši njegove reakcije kada je veza u rijalitiju u pitanju.

- Miki zna da će morati da dođe do susreta oči i oči kad-tad. Ne boji se. Suočiće se sa Nikolom kao muškarac - kaže izvor Rijalitija.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Miki godinu dana sa nanogicom!

Miki Đuričić, koji je priveden zbog agresije prema Nadeždi i Suzani u rijalitiju "Zadruga 2", sklopio je dogovor sa tužilaštvom koji je sud prihvatio.

Mikiju je izrečena znatno blaža kazna, a prihvaćeno je da u kućnom pritvoru provede godinu dana. Miki je diskvalifikovan nakon agresije nad Suzanom i Nadeždom, potom je nakon saslušanja sproveden u pritvor u trajanju do 30 dana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Živko

18.06.2019 15:34

Treba ga smestiti u zatvor. Evo on preti Suzani i njenom bratu.

Odgovori 48 2
Maja

18.06.2019 16:05

Mikiju je žao što nije više pretukao Suzanu Perović, kada već mora da ispašta za nasilje u vidu kazne nošenja nanogice, kao i da je Nadežda Biljić bila kolateralna šteta njegovog sukoba sa Suzanom.

Odgovori 34 3
Tanja

19.06.2019 09:42

@Maja - Meni je žao što nije više osudjen na pravi zavor, već mora da uživa kod kuće. Ali neće on poštovati nanogicu.

Odgovori 17 0
Bata

18.06.2019 21:06

Miki Đuričić: Suzanu je trebalo više da bijem, ona je obična smrduša!

Odgovori 1 23