Šok intervju Lune Đogani: Novopečena pevačica progovorila o psihijatru, a onda otkrila sve o nastupu sa Kijom i Slobom!

Autor: Kurir

Zadruga

02.08.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani, posle rijalitija posvetila se početku pevačke karijere. Ona je u velikom intervjuu objasnila kako se oseća povodom početka ove nove karijere.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani...

- Presrećna sam. Videla sam neke kadrove svog prvog spota, i izgledam svetski. Mislim da sam rođena za ovaj posao i da ću biti popularna. Jedva čekam da publika čuje pesmu i da komentar. Sledeća pesma je isto singl. Snimiću spot kada se vratim sa odmora. A posle ide duet sa Savom Perovićem. To će biti odlična pesma - rekla je Luna i osvrnula se na glasine da joj je u prvoj pesmi glas pozajmila pevačica Ivana Peters.

- Ivana i Antonija Gligovska su mi prateći vokali u obe numere, ne pevaju cele pesme. Za pametne koji pričaju tračeve, ako ne znaju, da ih uputim da u pesmi postoje i prateći vokali. Ja sam ta koja peva, to se čuje jasno i glasno. Uostalom, kome ja da se pravdam? I da čuju da sam ja, oni će da kažu da peva moja baba Jadranka. Tako da neka bude da peva Jadranka.

Luna je odogovrila i na pitanje o tome koliko joj je nakon rijalitija pomagao psihijatar.

- Pomogla sam ja sama sebi. Pomogao mi je i on, ali najviše sam sama. Nisam odustala, došla sam da se borim opet na istom mestu drugi put. I uspela sam i pobedila sam. I sama sebe i druge ljude i sve ljude koji me ne vole. Ti koji me ne vole su me i doveli do ovog mesta, tako da - hvala im... Prestala sam da pijem lekove i ponosna sam što sam to uspela. Jednostavno, smatram da sam sebi najveći prijatelj i niko ne može da mi pomogne osim samoj sebi. Nije mi bilo teško da se skinem sa lekova, jer sam se super osećala. Imam ljubav pored sebe, ispunjena sam. Volim i vole me i imam razloga da budem srećna, tako da mi to ne treba više.

Posebno je zanimljiv Lunin odgovor na pitanje da li bi opet ušla u rijaliti.

- Nikada, nikada, nikada. Ne znam šta mora da se desi da opet uđem tamo. Stvarno sam preumorna od svega toga.

Luna je otkrila i kako bi reagovala kada bi joj menadžer rekao da treba da nastupa sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović...

- Ne bih reagovala. Znate kako, kada je neko ravnodušan, nema emocija, onda ništa nije problem. Iznela bih to kao profesionalac i rado nastupala sa njim. Posao je posao. Sto odsto. On je meni kao svaka druga osoba u životu. Jednostavno, ne osećam ništa. Nikakve emocije. Što se tiče Marka i njegove reakcije na takvu situaciju, on je siguran momak. Siguran je u sebe i u mene, u našu ljubav, i ne bi mi pravio problem. On je baš onako, jedan muškarac kakvog devojka može da poželi. Ne pravi mi scene, nije ljubomoran, baš smo opušteni i uživamo. Nema mesta sujeti, nekim glupostima. On mi je najveća podrška, pored roditelja - objasnila je Luna, pa otkrila i kako bi reagovala da treba da nastupa sa svojom suparnicom iz prve sezone "Zadruge", Kijom Kockar.

- Ni sa njom ne bih imala problem da pevam. Ja sam profesionalac, verujem da su i oni i da im to ne bi bio problem. To bi bila atrakcija da ona i ja pevamo zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar...

Luna je takođe otkrila da bi duet najradije snimila sa Jelenom Karleušom.

- Ona je top. Slušam je odmalena. Ona je jedinstvena, posebna. Obožavam je jer se izdvaja od svih izvođača. Nekako je u mom stilu, bezobrazna, arogantna, drska. Svetski izgleda i najviše bih volela da snimim duet s njom - iskreno je rekla Luna.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Jelena Karleuša...

Na pitanje ko bolje peva, ona ili Kija, Luna nije želela da da direktan odgovor.

- E sad, ne mogu ja to da pričam (smeh). To mora neko drugi da kaže. Kija jeste talentovana, ima super glas, super se ponaša na sceni, u spotovima. Mislim da je dogurala dotle samo zbog sebe. Nebitno je i da li je talentovana, eto, uspela je. I ja joj na tome čestitam.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mimi

02.08.2019 08:24

Mnogo je uzletela. Pre je pesma snimana mesec dana. Ona za dan snimila dve pesme. Pročitala tekstove. Oni snimili. Propustili kroz Autune i gotovo. Još ona da nauči i zapamti reči pesme

Odgovori 16 5
Jasmin

02.08.2019 13:02

Ona bi sa svima duet. A ne pita se da li bi iko duet sa njom, čiji glas još niko nije čuo.

Odgovori 12 3
Milenko

03.08.2019 05:33

@Jasmin - Za loš glas bez pevačkih sposobnosti treba dosta rada na kompjuteru da bi se taj glas prepravIo i popravio da liči na neko pevanje.

Odgovori 11 1