Đogani od mafije pobegao u "Zadrugu": Gagi duguje 40.000 evra zelenašima, prete mu Luninim životom!

Autor:

Zadruga

01.10.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani ušao je u rijaliti "Zadruga 3" kako bi se sklonio od mafije koja mu je za petama, a koja traži povraćaj duga od 40.000 evra. Kako Rijaliti magazin saznaje, Gagi je pre nekoliko nedelja dobio zastrašujuću poruku u kojoj mafijaši traže povraćaj celokupnog duga ili prete da će da naude njegovoj ćerki Luni.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Gagi Đogani

- Gagi je taj novac uzeo jer je bio dužan na mnogo mesta, a nikakav novi prihod nije imao, tako da je od zelenaša uzeo pare kada je baš bio sateran u ćošak. Mislio je da će se vremenom snaći i da će isplatiti dug, ali je kamata rasla, a on nije imao posla, tako da je suma dostigla 40.000 evra - objašnjava izvor.

Kako dalje navodi, Gagijev dug se taložio mesecima, a onda je zelenašima ponestalo strpljenja, te su mu uputili preteću poruku.

- Imaš fore mesec dana. Ako ne vratiš pare, Luni će auto leteti u vazduh - piše u poruci koju je Gagi primio krajem avgusta, što ga je kao oca uplašilo.

Gagi je isprva odbio ponudu da uđe u rijaliti, ali kada su stigle pretnje, odmah je pozvao Velikog šefa

Prema tvrdnjama izvora, Gagi je samo nekoliko dana pre pretnji odbio ponudu od Velikog Šefa za ulazak u rijaliti, ali se nakon toga naprasno predomislio.

- Gagi je okrenuo čelnike Pinka i rekao da je ipak zainteresovan za ulazak i da mogu da računaju na njega. Jedini uslov bio je da mu honorar uplaćuju mesec za mesec, što je Veliki Šef prihvatio. Umesto svog, Đogani je dao žiro račun prijatelja koji će po primanju novca izmirivati dug koji ima prema zelenašima - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: Prntscrin

Luna zbog Gagijevih dugova ušla u "Zadrugu 2"

Luna Đogani više puta je tokom učešća u "Zadruzi 2" govorila da je ušla u rijaliti nakon skandala sa Kijom Kockar i Slobom Radanovićem kako bi zaradila novac za oca i majku, koji su zbog njenog ponašanja ostali bez angažmana. Naime, Đoganijeva je isticala kako je osramotila familiju, koja zbog nje ne može ništa da radi, te je novac od nagrade namenila njima. Ipak, Anabela je odlučila da isti uloži u Luninu karijeru, zbog čega je zaratila sa Gagijem.

Ako ne vratiš dug, zapalićemo Lunin auto, stoji u SMS poruci koju je denser nedavno primio, nakon čega je odlučio da uđe u rijaliti

- U međuvremenu su se dogovorili da im se dug isplaćuje u rate, ali i dalje će mu se uračunavati kamata dok celokupan iznos ne isplati. Obe strane su se složile i zato je Gagi rešen da ostane do kraja - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Đogani se nada da će ostati do kraja kako bi bar nešto zaradio od učešća budući da će gotovo celokupnu sumu do nove godine dati za otplaćivanje duga.

Budući da je Gagi Đogani u rijalitiju, pokušali smo da stupimo u vezu sa njegovim bratom Đoletom kako bismo proverili da li je upućen u dugovanja brata, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Foto: youtube.com/printscreen

Izbačen iz Lunine karijere

Prema tvrdnjama izvora, Gagi Đogani nadao se da će biti deo karijere cerke Lune Đogani, te da će tako inkasirati novac koji bi eventualno vratio. Međutim, samo mesec dana pre njegovog izlaska Anabela ga je obavestila da će biti isključen iz svih dogovora i odluka, zbog čega su njih dvoje ušli u otvoreni rat.

Foto: instagram.com/atijasandrej

Tukao se sa Anabelinim suprugom

Tokom 2013.godine Gagi Đogani fizički se obračunao sa Anabelinim sadašnjim suprugom Andrejom Atijasom nakon što ga je Atijas pozvao i zamolio da prestane da mu u medijima blati ženu. Prema pisanju medija, Gagi je tada pozvao Atijasa na obračun, što je ovaj prihvatio. Sukobili su se u njegovom stanu u Rakovici, ali je deblji kraj izvukao Đogani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vasko

01.10.2019 15:53

Pobegulja.

Obrad

01.10.2019 16:50

Ko bi Gagiju dao tolike pare? Nemojte molim vas.