Miloš već izaziva bes kod zadrugara: Lepi Mića provalio u prostorije radija i izneo ozbiljne optužbe na Bojanićev račun!

Autor:

Zadruga

02.10.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazak Miloša Bojanića u Zadrugu, izazvalo je pometnju među učesnicima rijalitija, a negativno na jednu od najsakandaloznijih učesnika ikada, reagovali su Lepi Mića i Saška Karan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića i Miloš Bojanić

Sinoć su i Mića i Saška jasno stavili Milošu do znanja da na njih može da gleda kao na neprijatelje, a jedan on njih mu je to pokazao i na delu u toku današnjeg dana.

Tokom Radio Amnezije u kojoj je Bojanić bio gost, voditelje Baneta i Boru, zanimalo je da li su se njih dvojica ikada družili, kao i gde je zapelo u njihovom odnosu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

- Mi smo neko vreme proveli zajedno, bez druženja, to je bio slučajni susret. A drugi susret bio je tokom njegovog nastupa. Ja sam imao obavezu da otpevam dve ture, tamo sam ga samo video, čak nismo sedeli ni za istim stolom, dok sam ja pevao, on je bio negde u bašti. Praktično, ja mogu da kažem da je to poznanstvo, nikakvo prijateljstvo, ni kući. On je čak rekao da je bio u svim mojim kućama, pošto ih ja imam više. To ne može biti istina, jer ne mogu biti nečovek da kažem neku neistinu, govorim onako kako jeste - rekao je Miloš, a Mića je u tom momentu banuo u prostorije radio stanice i opleo po pevaču:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

- Ja se kunem u moju ćerku, da li sam bio kod tebe u kući u Kamenici? Zakuni se u svog sina! Pi*ko jedna! Da li sam svaku noć sedeo sa vama i davao sam ti novac za nastupe? On je džukela jedna! U usta ti se po*erem! Ženu je prevario, zvao je sadašnju svoju ženu Branku, on se švalerisao! Tvoja žena sadašnja je moj poznanik! Divna žena! Kad sam bio kod njega kući, bili su u postu, dugo smo pričali o postu - vikao je Lepi Mića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelenko

02.10.2019 20:17

Kakvo je ovo upadanje u radio stanicu u toku programa?

Odgovori 13 0
Đoka

03.10.2019 17:17

Nepravedni Grozni Mićo i Savka Gazivoda bez vode, su nezadovoljni dolaskom Pravednog Miloša Obilića.