Luna Đogani zgrožena Miljkovićem: Razotkrila sve njegove tajne, iza leđa joj radio opake stvari!

Autor: Star

Zadruga

12.02.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna je otpisala Marka Miljkovića za sva vremena!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

Osim što je sama videla njegovu taktiku sa Ivom i uverila se da je sve unapred osmislio, ona je saznala šta je sve Marko pričao u spoljnom svetu i kako je preko njenog imena hteo da napravi biznis. Luna je preko poznanika čula da je Marko tokom njihove veze obećavao nekim ljudima kako će im njih dvoje zajedno reklamirati proizvode ako mu oni učine određene usluge.

A pošto se reklama debelo naplaćuje, Đoganijeva je ostala zatečena da je njen bivši hteo da zaradi pare preko njenih leđa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Luna je bila zgrožena, nije mogla da veruje, a zatim je povezala neke kockice i shvatila da je Marko preko njenog imena iskorišćavao ljude. Ne želi da čuje više za njega, a razočarana je jer mu je rekla šta da prenese njenom tati, a on to nije učinio, čak je i obrnuo priču. Anabela joj je rekla da ne očajava i da ga više nigde ne pominje - otkriva izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milosevic

12.02.2020 10:13

To Anabela na toliko frontova rovari da nije ni cudo da se sve oko nje urusava

Odgovori 19 2