Žestok okršaj bivših ljubavnika iz "Zadruge"! Iva: Pokušao si da me je*eš, al' se nije digao! Karić: Dok si ga gutala, nije ti bio loš!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se u Imaginarijumu provlači tema čije su glavne akterke Iva Grgurić i Maja Marinković kada se Iva poverila Marinkovićevoj da Stefan Karić nije mogao da ima erekciju kada su pokušali da budu intimni. Tokom emisije "Pretres nedelje" Karić je napokon rešio da prizna sve, te je napao Ivu i otkrio nove detalje njihovog odnosa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/dailimotion/printscreen
Iva i Stefan

- Kada je Mima rekla da si gej, jesam komentarisala, ali posle sam demantovala. Svi gledaoci vide napolju da smo se Maja i ja sprdale, ajde, sada nema veze - govorila je Iva vezano za njenu izjavu da Stefan nije mogao da ima erekciju.

- Bilo je seksa, bilo je i oralnog seksa, i to je to - rekao je Karić izrevoltirano.

- To si ti, to je Stefan Karić, sada pokazuješ svoje pravo lice! Ispada da ja tebe kanalim, ti uvek kanališ mene, ti si uvek negativac - briznula je Iva u plač.

Nakon priznanja Stefana Karića da je sa bivšom devojkom Ivom Grgurić upražnjavao seks u rijalitiju, te da je bilo i vrele akcije, ali oralnog opštenja, Grgurićeva je plačući napustila emisiju, a tešila ju je Zorica Marković.

 Iva: Kunem se da je bio pokušaj seksa! Gospodin sa Zvezdare se uvredio što sam mu udarila na muškost

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

- Ustanem u njegovu odbranu i on slaže - plakala je Iva.

- Dobro, samo vi znate šta je bilo među vama, saberi se, obriši suze, moraš da shvatiš da se ovi ljudi slade tvojim suzama - savetovala je Zorica.

- Ja i on samo znamo šta se desilo, nije bilo ničega. Pogrešila sam samo što sam pričala Maji - rekla je Grgurićeva.

- To jesi pogrešila, znaš da se ovde sve čuje i sve snima, naučila si lekciju. Sada obriši suze, sredi se, vrati se tamo. Prestani da plačeš - govorila je starija zadrugarka.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Stefan Karić

Tokom večeri situacija je kulminirala, a Grgurićeva se žestoko posvađala sa bivšim dečkom, pa se dovikivala sa njim sa kraja na kraj spavaće sobe.

- Kunem se u majku da je bio pokušaj seksa! Kunem se u majku - vikala je Iva.

- Nije mi jasno da se kune u majku i da laže - govorio je Stefan.

- Džentlmen sa Zvezdare je povređen jer sam mu udarila na muškost i rekla da mu se nije digao. Ja sam ti se javno izvinila, rekla sam da sam lagala, pa makar uskočila sebi u stomak. Ti si ispao smeće i rekao si neistinu - rekla je Grgurićeva.

- Znaš da si ga gutala, tad ti nije bio loš. Šta hoćeš sad da kažeš, da nismo bili oralno aktivni i više puta - pitao je Karić.

- Ne, ali svakako će se više vrednovati tvoja reč nego moja - istakla je zadrugarka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pomirili se Luna i Marko

Posle višečasovnih svađa i razmirica Luna Đogani i Marko Miljković obnovili su vezu preksinoć. Nakon što ih je novi vođa Mateja Matijević postavio za potrčke, Luna i Marko bili su upućeni jedno na drugo, pa su nakon dugog razgovora prešli u jedan krevet i prepustili se svojim emocijama. Narednog jutra njih dvoje su nastavili da razmenjuju nežnosti, a Luna je nakon toga saopštila svom ocu Gagiju Đoganiju da su ona i Marko ponovo u vezi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Edo: Živeću s Draganom u Novom Pazaru

Voditelj Milan Milošević je tokom emisije "Pretres nedelje" prokomentarisao pismo svojih roditelja kojim su oni uvredili njegovu devojku Draganu Mitar i nazvali je fuksom.

- Ja svoje mišljenje retko menjam. Oni je ne poznaju, mogu da komentarišu na osnovu ovoga što vide. Ne mogu ja nikad završiti priču sa roditeljima. Meni se svidelo iz tog pisma da oni mene vole, to je jedan vid podrške. Ja moje roditelje volim najviše na svetu. Roditelji su tog mišljenja da kada sam ja dobro, oni se ne mešaju. Kad izađemo odavde, mi možemo da živimo zajedno u Novom Pazaru - rekao je Edo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stanko

04.03.2020 10:04

Ona nije dama a ni on nije džentlmen.

Dejan

04.03.2020 11:05

Pa nekima se na lake devojke ne diže.

Odgovori 10 0