Dragana konačno priznala zašto je sa Edom: Hoću da se udam bogato!

Autor:

Zadruga

05.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i novopečena pevačica Dragana Mitar juče je priznala u razgovoru sa beogradskim zavodnikom Stefanom Karićem ono što su brojni gledaoci "Zadruge" i sumnjali. Naime, taze razvedena Beograđanka je otkrila da je s oženjenim Novopazarcem, uspešnim u biznisu, stupila u vezu zbog njegovog debelog novčanika.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edo

- Hoću da se udam bogato ako bude išlo po mom planu. Cilj mi je da obezbedim dete i lagodan život sebi. Mada Edo i ja stalno imamo neke probleme, nailazi stalno nešto što mi remeti plan i urušava nam vezu. Tako je unutra, a tako je bilo i napolju. On još nije razveden, tako da videćemo šta će biti. Možda nam "Zadruga" nije ni trebala - ispričala je Dragana Mitar, a onda otkrila da, kao i svaka druga proračunata žena, ima i plan B u slučaju da joj glavna zamisao padne u vodu.

- Ako budem zatrudnela, brak je normalna stvar za mene jer je ružno da se deca rađaju van braka. Oženi se, pa možeš i lako da se razvedeš. Ako se ne udam bogato, onda ću da se aktiviram u pevanju, a možda i da nađem neki voditeljski angažman - opisala je zgodna starleta razmišljanja o budućnosti.

 Mitrovljeva: Cilj mi je da obezbedim dete i lagodan život sebi

 

Inače, poslednjih godina Dragana se uz sada već bivšeg supruga Sinišu navikla na raskošan i luksuzan život, koji su joj potom obezbeđivali i njeni ljubavnici, tako da joj sad ne pada na pamet da odustane od skupe garderobe, izlazaka u najposećenije klubove i luksuznih automobila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur plakao zbog Mine

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imaju vrlo turbulentan odnos u rijalitiju "Zadruga 3". Oni se vole, svađaju, raskidaju, mire i to sve, čini se, na dnevnom nivou. Mensur i Mina spavali su odvojeno, a onda je Ajdarpašić došao kod Mine u pab, gde je ona prenoćila. Držao ju je za ruku i bez reči pustio suzu. Ranije joj je u razgovoru Mensur rekao da je mnogo voli, ali da joj zamera što je mnogo bezobrazna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tika

05.03.2020 09:44

Edo nije bogatun.

Branko

05.03.2020 12:29

Malo si se prevarila. Sve je to vlasništvo njegove žene. A on je samo jedan običan šofer.