(VIDEO) POTPUNI RŠUM NA ROĐENDANU! "Nek pu*e kur*c": Marko pocepao Luninu čestitku zbog Slobe!

Autor:

Zadruga

08.03.2020

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica drugog serijala rijaliti programa "Zadruga 3" Luna Đogani treću godinu zaredom proslavlja rođendan na velelepnom imanju u Šimanovcima, a nakon rođendanskog slavlja koje je samo za nju upriličeno u Beloj kući, Đoganijeva je rešila da pročita pregršt čestitiki koje su pristigle samo za nju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko cepa čestitike

Među čestitkama se našla i ona, koju su Luni poslali fanovi koji podržavaju njenu vezu sa bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem, a Marko Miljković ponovo je odreagovao burno.

- Želim ti nešto što se niko nije setio da ti poželi, a iščekuješ ćuteći - počela je Luna da čista rođendansku čestitku, ali je brzo odustala.

- Šta je sad? - pitao je Marko.

- Neću ovo da čitam, u pitanju su drugi fanovi, oni koji nas ne podržavaju - rekla je Đoganijeva, a Marko je uzeo čestitku i iscepao je na sitne komadiće.

- To su drugi fanovi koji jedu g*vna godinama, ja ću njima da pokažem ovako, pa nek p*še oni kurac - rekao je izrevoltirano Miljković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ozren

09.03.2020 10:22

Robovlasnik.

Stanko

09.03.2020 18:19

@Ozren - A Luna rob samo šuti.