Zadrugarka se pohvalila talentom: Milicu Kemez gađali parama dok je igrala oko šipke!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

10.03.2020

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez, učesnica "Zadruge 3", pohvalila se umećem igranja oko šipke, pa zaprepastila kada je demonstrirala kako su je obožavaoci gađali parama dok je mešala. Frizerka iz Novog Sada preko dana ulepšava žene u salonu, dok uveče zabavlja muškarce gladne zabave. Ona je pred Borom Santanom izvela vreli trbušni ples, pa sa nostalgijom u glasu ispričala iskustvo sa šipkom.

RepublikaFoto: RTV Pink
Milica Kemez

- Znaš kako ja igram, eh kad bih imala pravi kostim...

- Pa je l' si imala taj kod Bojanića, bio je radoznao Santana.

- Ne, to je grozan kostim. Nemaš pojma kakve sam ja kostime imala, ovako su me gađali parama kad igram! Znam da igram oko šipke, znam da igram trbušni, polo ples i znam da se igram mame i tate - pojasnila je Milica.

 Samo mi dajte kostim, pa da vidite šta sve znam, rekla je Kemezova

Od njenih prijatelja saznali smo da je Milica imala bolnu prošlost. Ljudi bliski Kemezovoj navode da je ona svašta preživljavala, a često je dobijala i nepristojne ponude. Muškarci su je gledali kao ženu niskog morala. Pošto se skidala i igrala oko šipke, dobila je epitet lake devojke, a zbog ovakve reputacije Milici je teško polazilo za rukom da nađe emotivnog partnera, koji će je voleti bez obzira na sve.

Foto: TV Pink/printscreen

Glumila trbušnu plesačicu

Milica Kemez glumila je trbušnu plesačicu u prvoj Zadrugoviziji kada je nastupila sa Milošem Bojanićem u pesmi "Čigra" i podigla atmosferu vrelim plesom koji su mnogi uporedili sa Sandrom Afrikom, koja je nekada igrala uz Mileta Kitića.

- Milice, fenomenalno igraš, podsećaš me na Sandru Afriku kad je igrala uz Mileta Kitića - prokomentarisala je Katarina Živković oduševljena performansom frizerke.

Bila sa Filipom Đukićem

Milica Kemez i Filip Đukić imali su kratkotrajnu romansu tokom "Zadruge 3", a njihove scene seksa u izolaciji danima su se prepričavale. Takmičar je poznat po ispadima pod dejstvom alkohola, ali Milica je tvrdila da se zaljubila. Završila je u suzama i povređena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Skini pantalone, hoću da ti popušim

Milica trenutno uživa u trenucima nežnosti sa Borom Santanom, a njih dvoje često završe ispod pokrivača u vrelim akcijama. Ipak, Bora joj nije naklonjen uvek u ispunjavanju želja.

- Hajde skini pantalone, hoću da ti popušim. Ozbiljna sam, ajde daj mi - zahtevala je takmičarka.

- Zato si me zvala, jesi ti normalna? Ne bi ti dao u životu da si jedna jedina. Ne bi ga dobila u životu - odgovorio je Santana.

- Evo, ja sam kurvetina - zaključila je razočarana Kemezova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading