OTKRIVEN UŽAS MESNUROVE PORODICE! Otac mu se ubio, brat je u zatvoru: Minina majka u očajnom stanju, u strahu za ćerkin život!

Autor: Star

Zadruga

13.03.2020

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je Mina Vrbaški uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem njena majka Ivana nema mira.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Vrbaški

Kako se požalila prijateljima, od njihovih svakodnevnih svađa ne može normalno da se živi i funkcioniše, jer se plaši da Mensur zbog svoje preke naravi ne nasrne na Minu. 

- Ivana se baš povukla u sebe i skoro ni sa kim ne komunicira. Mnogo joj teško pada da gleda Minu i najviše bi volela da se ona što pre otkači od Mensura. On je mnogo agresivan, stalno bi da se bije, i da preti ljudima, a u poslednja dva meseca Zadruga se tresla od njegovih i Mininih svađa. Još kada je Ivana saznala za njegovu porodicu i oca koji se ubio, bila je šokirana. U strahu je i želi Minu da izvuče iz rijalitija kako bi je sačuvala od napasnika, jer ne zna šta može da joj uradi kada poludi. A kada je videla da sedi na krovu totalno je poludela. Mola je da se oklizne i pogine - kaže jedan od Ivaninih prijatelja koji je jedini ostao u kontaktu sa njom i bakom Ružicom. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur se često svađaju

- Ivana se u početku nije raspitivala za tog dečka, a onda je počela da dobija poruke sa raznim informacijama koje su je šokirale. Ne dopada joj se to što joj je brat u zatvoru, što mu se otac ubio, a majka ih napustila. Smatra da to nije zdrava sredina za njenu ćerku koja je imala teško odrastanje. Ona želi za svoju ćerku nekoga ko će je vratiti na pravi put i sa kim će moći da živi u zdravoj porodici koju nikada nije imala jer je rasla bez oca - otkrio je Ivanin prijatelj. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ilija

14.03.2020 07:17

Ivana , ne moze cerka imati zdrav odnos , kada si je ti gurnula u sav taj haos ! Sve ovo sto ona sada prezivljava je tvoja zasluga ! Odnos jeste jako nezdrav ..slican Kapisodi i Pajcin