Ne može ćerka biti drugačija od majke: Kijina mama brutalno o Luni i Anabeli, poslala surovu poruku!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

18.03.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Kije Kockar, Nadica Zeljković, odlučila je da prokomentariše aktuelna dešavanja u "Zadruzi 3", vezana za porodicu Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nedeljka, Kijina majka

S obzirom na to da zna koliko je bilo teško proći stresan period oko rijalitija, kada je njena ćerka Kija bila učesnik, Nadica je otkrila da u ovom slučaju ćerka ne može biti drugačija od majke.

- Slabo pratim "Zadrugu" i dešavanja unutar nje. Ja sam dok je trajala prva sezona rijaliti, pokazala kakva sam majka. Milslim da to ceo svet zna. Tada sam prošla kroz pakao, ali Kija i ja se držimo bolje nego ikada. Neumesno je da ja komentarišem tuđe ponašanje, ali ono što vam mogu reći, jeste da kruška ne može da rodi jabuku. Tako da ni ćerka u ovom slučaju ne može biti drugačija od majke - izjavila je Nadica.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Anabela i Luna

Nadica je još dodala da je ona sa Kristinom dok je boravila u rijalitiju imala sjajan odnos i da nikada nijednu ružnu reč nije rekla za svoju ćerku, kao i to da je danas samo zanima njena porodica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Keops

18.03.2020 15:59

Rekli ste istinu gospođo . Rodili ste ćerku iz grešne veze . A ćerka je još od mladih dana ,samo bila željna slave . Kakva majka takva ćerka ... To su Vaše reči

Odgovori 10 24
Dejan

18.03.2020 20:17

Loša majka Anabela - loša čerka Lunjara.

Odgovori 19 2
Jadranka

18.03.2020 21:28

@Dejan - Kakva majka takva ćerka. Loša majka Anabela, loša ćerka Lunjara.

Odgovori 16 2
kiza

18.03.2020 21:04

Iver (Luna) ne pada daleko od klade (Anabela).

Odgovori 16 2