(VIDEO) DOĐI DA TE POLJUBIM! Nakon što je obelodanio poljubac sa Majom, Janjuš želi još da je ljubi i to pred SVIMA!

Autor:

Zadruga

14.04.2020

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su zadrugari na sastanku pokušali da odaberu organizatora za žurku, a kada je svoje mišljenje iznosila Anabela Atijas, došlo je do jedne veoma zanimljive situacije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Maja

- Najveći problem je što svi pričaju uglas i niko nikoga ne sluša. Hoću još jednom da čestitam svojoj sestri Nini rođendan, mi smo skupili pare i za poziv. Nina, slavi rođendan u stanu, pusti muziku - pričala je Luna Đogani.

- Nemoj, posle će reći da je ja nisam vaspitala - dobacila je Anabela.

- Ja ću da glasam za Miću zato što je najodgovorniji, ne pije, ne puši, ne kocka se, i kad nije organizator on je organizator na kraju. Volela bih na žurki da bude i jedno i drugo i narodno i zabavno, treba da bude podeljeno i da bude svega da bi svi bili tu. Glasam da Zorica peva. Ako hoćete pevaću i ja svoje pesme, ako mi ubacite moje pesme - rekla je Luna.

- Najvažnija stvar ovde je odgovornost - pričala je Anabela, dok ju je Gagi dopunjavao, zbog čega je Janjuš počeo da viče.

- Poljubac - vikao je Janjuš.

- Ako ćeš ti sa Majom i ja ću sa njim - rekla je Anabela.

- Hajde ti prvo. Ja hoću, hajde Majo - naveo je košarkaš i krenuo ka Maji, ali ona nije htela da ga poljubio, pa je ovaj pokušaj propao.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading