(VIDEO) RASKRINKALI GA! David je sa Koraćevom samo kako bi ga finansirala?! Dragojević ZANEMEO!

Autor:

Zadruga

16.04.2020

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Govorio si za brata da je papučar i da ne sme da pisne svojoj ženi, pričao si za Karića kako mu nabija rogove. Šta je sada? Ispada da ti imaš veće rogove od svih" - glasilo je pitanje koje je publika udelila Davidu Dragojeviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David i Ana

- Što se tiče Dejana, ja sam rekao za porodičnu situaciju. Ne interesuje me njihov odnos. On nju lepo tretira i to je njegovo. Ja sam samo skretao pažnju na ponašanje prema mami. Ja sa Anom pričam kako pričam. Ja nisam muškarac koji lupa šakom o sto. Kada mislim da pretera, ja kažem. Mi smo napolju imali dve, tri ozbiljne svađe - rekao je David.

- Nikada nisam rekao da nabija Kariću rogove. Dečko nema nikakve veze s tim. Ja sam rekao da je ona ta koja je gledala. Ana meni nikada nije nabijala rogove. Ja sam bio najveće g*vno dok nisam bio sa njom. Zaljubljena ona, zaljubljena ja... Niti ona mene ponižava, niti ja - rekao je David u nastavku.

- Davide, ti si glup kao noć, tebi to prija da bi se izdržavala. Ona ti je premija. Mene bi sramota bila da šetam ovakvog dečka - rekla je Maja.

- Nema David šta ovde da se pravda. Šta je bilo pre 6 godina, 4, dve ili tri.. Mene ne zanima. Niti ja radim sada Davidu nešto iza leđa. On je meni rekao situacije koje mi zamera. Ja sam gledala to kao neku šalu, ali nije bila šala - rekla je Ana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

17.04.2020 05:13

Zaljubljena ona, zaljubljena ja... Niti ona mene ponižava, niti ja - rekao je David u nastavku. (Hahahahaha!!!!)

Odgovori 10 2