(VIDEO) GO*NO JEDNO! Luna VAN SEBE zbog žestokog okršaja sa Markom: Celo jutro me vređaš!

Autor:

Zadruga

16.04.2020

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani uspela je da se posvađa ovog popodneva sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, kada su se zadrugari okupili za sto pred sam početak emisije "Pitanja gledalaca".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna je ovom prilikom završila u suzama, i svom dečku poručila da je jako hladan. Kada je videla svoju naslednicu da plače, Anabela Atijas joj je prišla kako bi je zagrlila i dala joj snagu u teškom momentu.

- Rekla sam da ću da se sunčam, kada me prođe rame. Nikakva šetnja nije pomenuta bila, dogovor je bio sa ustanemo iz kreveta. Ti hoćeš da se svađaš sa mnom i namerno to radiš. Ja sam izašla da budem s tobom, a ne sa Brendonom. Ti samo nalaziš način da se svađaš sa mnom, a ne znam zašto. Sklanjaš se od mene, sad kad mi najviše prebaš. Boli te k*rčina. Hladan si kao led, ravna linija. Jesam li ja toliko loša? Odvratno se ponašaš. G*vno jedno, celo jutro me vređaš. Uživaš kad mi je loše - rekla je Luna kroz suze.

Nemaš upalu mišića, nego ramena. Pusti me da jedem. Šalim se, hej! G*vno? Što me vređaš, šta sam ti ja ružno rekao? Što mi pričaš da sam g*vno? Ko koga vređa? - rekao je Marko

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

17.04.2020 05:15

Ako je neko hladan to je Luna. Nakljukana lekovima.