(VIDEO) Uhvaćena žena koja je prenosila OVOM zadrugaru informacije iz spoljnog sveta: Dolazila iza Rajskog vrta i pravila se da priča na telefon!

Autor:

Zadruga

26.04.2020

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlu sezonu je obeležila skandalozna informacija o "ptičici" u rijalitiju koja učesnicima prenosi informacije iz spoljnog sveta, a na koju se veoma često pozivao David Dragojević u svojim izlaganjima, pa ju je često spominjao.

RepublikaFoto: Promo foto

Zorica Marković je u razgovoru sa Markom Đedovićem i Jelenom Pešić progovorila o famoznoj ženi koja je u unapred dogovoreno vreme navodno dolazila na put koji se nalazi iza Rajskog vrta, a tada bi i David dolazio u Rajski vrt.

- Ima jedan put iza Rajskog vrta, ona dođe i priča telefonom - počela je Zorica.

Ta žena bi navodno se pravila da razgovara telefonom, a zadrugar je sa druge strane slušao nju sve što priča, jer se zapravo obraćala njemu, a telefon je navodno bio samo pokriće.

Zorica je otkrila da je ta žena prijatejica Davidove mame i da je dolazila uvek u isto vreme, jer je tako bilo dogovoreno pre njegovog ulaska u rijaliti i na taj način im prenosila šta se dešava izvan zidina Imaginarijuma, pa se ponašao u skladu sa tim.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
David Dragojević

- Tačno je znao šta se dešava i šta treba da radi - rekla je Zorica.

Zadrugarka je na kraju otkrila i to da je ta žena uhvaćena od strane članova produkcije.

Kako je protekao ceo razgovor, pogledajte u klipu ispod teksta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordana

26.04.2020 21:51

David je najkvsrniji covek tamo. On je sve rezirao u svoju korist jos od Parova. Iskoristio je Alex da se dovuce rijalitija i eto i dan danas se slepa. Ljigavi skot