(FOTO) ZAPALIILA INSTAGRAM! Zilhu ne vade iz usta u Zadruzi, a ono šta ona radi za to vreme, ZAPANJIĆE VAS!

Autor:

Zadruga

09.05.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zilha Fetić Karišik je glavna tema rijalitija "Zadruga 3" od kako je u rijaliti ušao njen još uvek zvanični suprug Edis Fetić i započeo romantičnu vezu sa ljubavnicom Draganom Mitar.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Zilha Fetić

Nedavno su mediji preneli da su Zilha i Edo bili veoma bliski pred njegov ulazak u Zadrugu što je on do skora poricao, govoreći da su bili razdvojeni, što se ispostavilo kao njegova laž.

Gledaoci su šokirani lepotom Edisove žene i mnogi negoduju kada je u pitanju Edisov izbor devojke Dragane nakon ovakve supruge.

I dok mnogi upoređuju ljubavnicu u suprugu i biraju strane, ne prođe jedna emisija da se ne spomene ime Zilhe Karišik.

Za to vreme, Zilha je obradovala svoje pratioce na instagram profilu i zapalila internet objavljivši stori na kojem ima novu frizuru i deluje još lepše, kao da je preterano i ne zanima šta se događa u aktuelnom formatu.

Ona je otišla do frizerskog salona i svoju frizuru dovela do savršenstva, pa su mnogi komentari na njenom profilu, da nikad nije bila lepša.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading