Kulićkina drugarica razotkrila užasne stvari: Marija hoće da izvrši samoubistvo, svaki dan priča da će joj uskoro doći kraj!

Autor:

Zadruga

12.05.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić je u izuzetno lošem psihičkom stanju posle napuštanja "Zadruge" i sve češće preti da će okončati život, otkriva za Rijaliti njena drugarica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Glavni uzrok Marijinog ogromnog nezadovoljstva iz kog proizilaze i brojne njene bolesti jeste najstarija ćerka Miljana, koja srlja iz gluposti u glupost. Nemoćna da više bilo šta popravi u Miljaninom ponašanju, Marija shvata da joj snage ponestaje, a najbližem krugu prijatelja, svom bratu i ukućanima često govori: "Dalje ne mogu, nemam više snage, ubiću se! Ovo da gledam ne mogu, hoću sebi da skratim muke".

O svemu onome što se dešava u Nišu u porodici Kulić za Rijaliti je prepričala drugarica Marije Kulić koja zbog svog mira nije želela da otkriva identitet.

- Marija se potpuno promenila jer je obolela psihički zbog Miljane. Ceo život ona pokušava da unormali Miljanu i samo ona zna kakve je sve muke zbog nje imala. Marija je navikla da balansira između svojeglave Miljane i celog sveta, prvenstveno muža Siniše koji je mnogo puta hteo da se javno odrekne Miljane. Uz to ima još dve ćerke koje imaju probleme u društvu i školi zbog sestrine rijaliti-biografije. Marija kaže da se umorila od svega i da kao jedini izlaz vidi to da okonča život da ne bi dalje gledala Miljaninu propast, ali i propast čitave porodice - rekla je Marijina drugarica za Rijaliti.

Ovo da gledam ne mogu, hoću sebi da skratim muke, neprestano ponavlja Marija

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Miljana

Sagovornica našeg magazina kaže da ne zna tačno šta starija Kulićka planira da uradi i na koji način je spremna da izvrši samoubistvo, ali je sigurna da joj je lekarska pomoć neophodna jer suicidne ideje ima sve češće.

- Mariju progoni to što su Miljana i ona iz šou-programa "Zadruga" izašle kao gubitnice, sve zbog Miljanine sulude glave. Mariju je dotukao Miljanin poročan život nakon rijalitija jer, osim što je zagazila u kocku, odala se i alkoholu. Sa Zolom nije znala je l' dan ili noć, išli su po kockarnicama, lutali kao gluve kučke i spavali kao mrtvaci, dok je Željko pored njih bio gladan, žedan i uplakan. Marija ne može da uradi ništa više i strašno me plaši što skoro svaki dan priča kako će se ubiti - u suzama priča Marijina drugarica.

Kako se Mariji samo nagomilavaju problemi, a rešenje ni za jedan se ne pojavljuje, njoj ponestaje snage jer gleda disfunkcionalnu porodicu uprkos tome što je uvek nastojala da sve bude u redu i da ćerke izvede na pravi put.

- Siniša joj je bolestan, a mlađe ćerke Tijana i Ana su prepuštene same sebi. Marija je morala kompletno da preuzme brigu o malom Željku - rekla je sredovečna Nišlijka koja ističe da su Kulići i u finansijskoj krizi i da to dodatno uznemirava Mariju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija: Ne zanima me šta ste čuli

Poštovanje Marija, kako ste i kako živite od izlaska iz "Zadruge"?

- Ne sarađujem sa medijima i nikada nisam. Izvinite, ali to je moj stav-rekla je Kulićka.

Naš pokušaj da ipak nastavimo konverzaciju i dobijemo potvrdu saznanja i navoda komšinice porodice Kulić, Marija je brzo osujetila. Počeli smo sa pitanjem: "Čuli smo da imate zdravstvene tegobe, da hoćete da se ubijete zbog ćerke."

Međutim, Marija je bila uporna u svojoj odluci, pa dodala: "Ne zanima me šta ste čuli, ne mogu da vas slušam. Oprostite, ali ne želim o meni da se piše. Više nisam u rijalitiju. Ne zanimaju me novine ni šta neko priča."

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola je pretio Mariji, a Miljana joj je uzvratila udarce

Policija je prošle nedelje privela Mariju i Miljanu u nišku stanicu zbog međusobnog verbalnog sukoba koji je eskalirao i u fizički okršaj, a sve je ispraćeno najstrašnijim uvredama koje su uputile jedna drugoj i pred organima reda.

- Marija je nasrnula na Miljanu jer je sa Lazarom potrošila sve pare na kocku i lake droge i krišom je uzimala novac iz kuće na njegovo insistiranje. Zola je pretio Mariji više puta. Marija se strašno uplašila za Miljanu, ali i da će svi ostati gladni zbog nje i Zole i pokušala je ćerku da urazumi. Kako nije mogla rečima, uhvatila je za vrat da je dozove pameti, a Miljana je krenula da mlati rukama i udarila je majku. Obe su se potresle i uznemirile, pa su pozvale Hitnu pomoć i policiju. Mariji je strašno skočio pritisak, dok je Miljana počela da se guši. Obe su puštene kući uz naredbu da drže distancu narednih mesec dana - kaže izvor Rijalitija.

Foto: printscreen/instagram.com/miljanicakulic

O Željku brinu Miljanin ujak i mama

O Mijaninom sinu Željku, kog je pre dve i po godine začela pred kamerama u rijalitiju "Parovi" sa Ivanom Marinkovićem, trenutno brine brat Marije Kulić u porodičnoj kući Kulića.

Miljana se pre nekoliko dana u kasnim popodnevnim satima uključila u lajv na Instagramu i ispričala da je od jutra odsutna od kuće. Publika je ispratila uživo Kulićkin šoping, vožnju taksijem do kuće i ulazak u dnevnu sobu kod sina Željka.

- Ujko, stigla sam. Željko, došla je mama konačno, što si nervozan? Idem ja napolje da zapalim cigaretu, a ti ujko, nahrani Željka i pusti ga kod mene ispred kuće - rekla je Miljana u lajvu. Pratioci su joj poručili da je njeno ponašanje nenormalno i da nije dobra i nežna majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavle

10.11.2020 17:20

vratite pod hitno Mariju kulic u zadrugu.4