"Jeste, bili smo u vezi": Voditelj Darko Tanasijević konačno progovorio o odnosu sa Miljanom Kulić!

Autor: pink.rs

Zadruga

22.05.2020

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj i urednik Darko Tanasijević, je nakon izlaska iz samoizolacije otkrio da je u proteklom periodu njegova porodica prošla kroz pravu dramu, jer je postojala mogućnost da su pozitivni na korona virus. Neki članovi njegove porodice su se i testirali, ali na sreću, niko nije bio zaražen.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko i Miljana

On je takođe nedavno doveden u vezu sa bivšom zadrugarkom Miljanom Kulić o čemu su brujali svi portali u zemlji. Darko je sada za konačno progovorio o ovoj navodnoj romansi.

- Gde god da se nađem ljudi pitaju za "Zadrugu", to je neizbežno, često komuniciram putem društvenih mreža. Pitaju je l' to sve stvarno tako kao što gledaju, ja kažem jeste, to je realan život koji se emituje na televiziji. Zato što je realno i stvarno, zato i daje rezultate. Ne izjašnjavam se po pitanju ko mi je favorit, ko me nervira. Mnogo je pitanja, na meni je samo da probam da na sve to odgovorim. Ja sam možda bipolarna ličnost, ljudima delujem pitomo, mirno, fino, a sa druge strane, kad se upale svetla, upali se crvena lampica i ja krenem da rešetam, kako to komentarišu gledaoci. Ja se ne prezam da postavim najšokantnija, najdirektnija pitanja, neka pitanja koja će potresti javnost i sagovornika. Po tome me gledaoci pamte, kod mene nema vrdanja, ja kad se uhvatim za nešto, dubiću na glavi, ali ću dobiti odgovor. Ne mogu sve zasluge da preuzmem na sebe, tu su i kolege sa portala, imamo sjajan tim, mene vide i prepoznaju, ali mnogo je tu mojih dragih kolega, urednika, novinara i direktora i mi se zaista zajedno timski trudimo da dođemo do saznanja, priča. Trudimo se da uvek budemo prvi, tačni i ekskluzivno - rekao je Darko, a onda se osvrnuo na povezivanje sa Kulićevom:

RepublikaFoto: instagram.com/darko.tanasijevic

- Što se tiče Miljane, ona je meni beskrajno simpatična, zanimljiva i interesantna. Što se tiče te veze, naše ljubavne nazovi, radi se o tome da Miljana je bila u "Zadruzi", mene su spamovali hejteri na Instagramu: "Ti braniš Miljanu Kulić, ona je privilegovana kod tebe", ja te hejterske komentare uglavnom brišem. Ali jedan od njih mi je napisao: "Znam da ćeš ovaj komentar izbrisati i da neću dobiti odgovor ali ako si čovek i ako imaš hrabrosti priznaj da si imao s*ks sa Miljanom Kulić i da ste u vezi". Ja sam odgovorio nema potrebe da brišem, jeste, bili smo u vezi, bili smo 5, 6 meseci ali nije išlo i stavili smo tačku na našu vezu, ali molim vas da ne širite dalje jer je to tajna, ja to pišem na Instagramu gde ništa nije tajna i naravno da sam ironičan. Ali neko je to iskoristio i skrinšotovao, to je objavio jedan protal, drugi, treći i eto. Ali što da ne, Miljana je fatalna, intrigantna, zanosna, tako da pozdrav za nju - rekao je Tanasijević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading