Potpuni haos u porodici Marinković zbog afere sa Janjušem: Majin deda rabio televizor, ne može više da gleda unuku!

Autor: Alo

Zadruga

16.06.2020

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković, čuveni Taki, proživljava pakao otkako je njegova naslednica ozvaničila rijaliti romansu sa oženjenim Markom Janjuševićem.

RepublikaFoto: instagram.com/takitadza/ youtube.com/Zadruga Official
Taki

Kako trenutno stvari stoje, njega ne interesuje plasman niti njena zarada, sve što želi je da se njegova mezimica vrati svojoj kući.

Kako se navodi, on noćima ne spava, a suze ne može da zaustavi. Besan je i ljut, ne može da veruje da je njegova Maja tako nešto uradila i u više navrata mu je padalo na pamet da "uđe u televizor da bi pomogao svojoj ćerki". Takijev tata je, kako pišu beogradski mediji, polomio televizor sa štakom, jer nije više mogao da gleda kako mu unuka plače.

- Neka se svako postavi u ulozi roditelja kako gleda svoje dete kome ne može da pomogne, eto tako bih vam najjednostavnije objasnio kako se osećam. Ipak, ona je jedinica i odgajio sam je od 15 meseci, tako da se svaki put potresem - rekao je on, pa dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- Mnogo plače, izgubiće sve živce, šta posle da radi? O Janjušu stvarno nemam šta da kažem. On je za sve kriv, u stvari oboje su krivi, ali on sada pokušava da se izvuče, a uništio mi je porodicu. Kako svoju, tako i moju - dodao je.

Na pitanje da li je u nekom trenutku imao pozitivno mišljenje o Janjušu, izjavio je:

- Nisam, nikad! On je za debeo novac ušao u "Zadrugu" i sad ne može da se strpi par meseci. Ovako kada stoji pored nje on je bezosećajan, kao kamen je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading