Luna u teškom stanju: Miljković ipak preneo Đoganijevoj polno prenosivu bolest, evo svih detalja! Zgrozićete se!

Autor:

Zadruga

20.06.2020

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, kako nam je izvor ispričao, Marko je tokom mesec dana, koliko je trajao njegov raskid sa Lunom, promenio nekoliko devojaka na jednu noć i tako najverovatnije pokupio virus.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljković i Luna

-Marko i Luna nisu bili zajedno skoro mesec dana, a u tom periodu je svako radio šta je hteo. U jednom trenutku, čak je posumnjao da se njegova bivša viđa sa Gastozom, pa je tada rešio da joj udari kontru - priča naš izvor i objašnjava da je Marko tada sa prijateljima otišao na Kopaonik.

-U njihovom društvu bilo je nekoliko devojaka, a Marko je svake večeri bio sa drugom. Hteo je da sebi dokaže da je preboleo Lunu i zbog toga je menjao devojke, a upravo je zbog takvog nemarnog odnosa i upao u nevolju - otkriva naš izvor.

-HPV (humani papiloma virus) lako je prenosiv i teško izlečiv, a muškarci su samo nosioci virusa. U trenutku kada se pomirio sa Lunom nije znao da je zaražen, pa je imao seks sa Lunom i tako ju je nesvesno doveo u opasnost. Miljković joj nikada neće priznati da je kriv što joj je preneo polne bradavice, koje joj sada dodatno pogoršavaju zdravstveno stanje - kaže dobro informisani izvor i zaključuje:

-Iako su oboje svesni da Luna nije mogla da se zarazi tek tako, oboje u rijalitiju ne odustaju od priče da nije reč o polno prenosivoj bolesti. Sramota ih je da priznaju kako se zarazila i zbog toga oboje mudro ćute i insistiraju na tome da se Luna razbolela od stresa - kaže naš izvor na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kuki

20.06.2020 09:20

Makro je Marko.

Odgovori 12 1
Slavica

20.06.2020 12:33

Oboje promiskuitetni. Promenili ogroman broj partnera.

Odgovori 14 1
DZABE PRANJE

16.07.2020 09:50

HPV SE DETEKTUJE I VIDE PROMENE POSLE NAJMANJE 2 GODINE PREMA TOME NI SLUCAJNO MARKO NIJE PRENOSILAC