POLUDEO: Vođa gađao zadrugare slatkišima!

Autor: J. V.

Zadruga

20.10.2017

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uspešno odrađenog zadatka da kuliraju Baneta, Veliki šef rešio je da nagradi zadrugare slatkišima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadruga

Naime, Banetu nije bilo jasno zašto ga ukućani ignorišu ceo dan, pa je mu je Maca rekla za tajni zadakat i samim tim odala zadrugare. Veliki šef je poslao pismo u kom je iskritikovao Macu jer nije ispala fer prema svojim cimerima.

- Na većini vas bilo je da potpuno ignorišete Baneta i da ne pričate sa njim. Možemo slobodno da kažemo, da ste prvi put, od kada ste se uselili u Zadrugu, bili složni da ispunite zadatak. I sve bi ovo bilo divno, da jedna osoba među vama nije mislila da je baš lepo da vas sve izda i pokvari priliku da budete nagrađeni. Maca je, dok ste se vi trudili, odlučila da mu ispriča sve o tajnom zadatku. Objasnila mu je da ovo radi, jer je čovek. Draga Maco, gledajući sa strane, danas si ispala sve, samo ne čovek prema ljudima sa kojima živiš - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Ostali zadrugari su počeli da aplaudiraju zbog pisma, a onda je Vođa nastavio da čita ostatak teksta.

- Taktika kojom se služiš, sabotiranje zadatka i svih ostalih zadrugara, nije zabavna i već je očekivana, a nije ni fer prema ostalima. To što si danas uradila samo govori o tome da u Zadruzi nema osobe koju poštuješ. Veliki šef ti savetuje samo jedno, da ako tvoja želja sa sabotiranjem ne prestane, nemoj je nikada opravdavati time da si dobar čovek. Još jednom sa ponosom želimo da kažemo da ste se svi, osim Mace, do poslednjeg momenta trudili da obavite tajni zadatak, osim Mace. Slatkišima možete svi da se poslužite osim Mace, koja je želela sve da pokvari, i Baneta koji nije bio na zadatku! Veliki šef! - glasilo je pismo.

Na stolu su se nalazile korpe prepune slatkiša, a kako zadrugari nisu mogli da se dogovore oko raspodele istih, Marko Miljković se iznervirao i razbacao poslastice po stolu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading