Golubovićka sa striperom, Đekson grickao striptizetu

Autor: G. Doljančević - D. Lukić

Zadruga

20.10.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović i Luna Đogani bili su u idiličnoj ljubavi od kada su obelodanili emocije, međutim, preksinoć su se prvi put ozbiljno posvađali. Koliko je svađa eskalirala govori to što je Luna u jednom trenutku poručila Slobi da se slobodno vrati ženi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba

Naime, rijaliti-par se posvađao nakon što je Sloba na žurki ispoljio agresiju i udario rukom u zid. Vidno uznemirena, Luna mu je rekla:

- To što radiš je odvratno i tako se samo predstavljaš kao nasilnik, a to nisi! Slomio si zid! Još govoriš meni da ja ne znam da se ponašam?! Je*em ti alkohol kad ne znaš da se kontrolišeš - besnela je Luna bacajući stvari okolo.

- Kada sam ja ikoga ugrozio? Ja kad pijem bolji sam čovek nego kad ne pijem. Je l' mi je mozak ispran - pitao je Sloba Lunu, a ona je nastavila.

- A što ja i ti ne raskinemo odmah? Zašto smo i dalje zajedno? Najbolje je da se sve odmah razjasni, pa idi kod svoje žene i idite svi u ku*ac! Odje*i. Idi odakle si i došao - besnela je blogerka, nakon čega je histerično plačući otišla u spavaću sobu.

- Više nisi ista u mojim očima! Ovo je samo dno. Život sam zbog tebe promenio - rekao je Sloba.

Nakon najveće svađe koju su dosad imali odnos im je zahladneo, a da li će na kraju prevazići sukob, ostaje da vidimo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson uživa u društvu striptizete

Maca Diskrecija i Jelena Golubović razgovarale su o potencijalnom mužu za starletu, a Golubovićka joj je tada otkrila informacije koje zna iz spoljnog sveta.

- Lukas se razveo od žene, sad je slobodan. Rekao je za svoju ženu da je ku*va. Znam da si ti bila s njim ranije, zato kažem da je slobodan za tebe. Slobodan je, zvezda ide sa zvezdom.

- Jao, pa nisam znala. Hoće Jeca da me uda za Lukasa. Ti si, Jeco, kraljica. Ekstra. Joj gde će mi biti kraj. Ovi će me pojesti - rekla je Diskrecija.

Mina Vrbaški i Đekson nisu se razdvajali tokom žurke, a do svađe je došlo kada je Mina primetila da Đekson ne skida pogled sa Rade Manojlović. U naletu ljubomore rekla mu je:

- Znam da bi je opalio. Vidim kako je gledaš - šapnula mu je na uvo Mina, a Đekson je pokušao da negira da mu se pevačica svidela.

Rada je znala da podigne atmosferu, pa nije samo pevala na bini, već je i igrala sa ukućanima, a na početku žurke je došlo i do pipkanja. Rada je prišla koleginici Sari Reljić, te su zaigrale vrući ples i dodirivale se kolenima.

Maca Diskrecija uživala je u provodu, a da bi uštedela na vremenu, odlučila je da nuždu obavi iza telefonske govornice. Da je potpuno s uma smetnula kamere, može se videti po njenom osmehu koji je napravila kada je čula zvuk kamere. Njenim primerom poveo se i Bora Santana, koji je deset minuta kasnije uradio isto što i Maca.

Jedan od najvećih sajmova TV formata u svetu MIPCOM tradicionalno se već 32 godine održava u Kanu, a u njemu učestvuje i najgledanija komercijalna televizija u Srbiji TV Pink. Željko Mitrović, vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink, ove godine je na MIPCOM predstavio novi autorski projekat rijaliti-program "Zadruga", koji je zainteresovao veliki broj kupaca, prevashodno zbog specifičnosti i originalnosti ideje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading