RUSKINJE OTKRIVAJU: Zašto su Srbi najbolji muškarci na svetu? Neverovatni razlozi!

Autor:

Vesti

01.05.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruskinje i Srbi: Zašto su Srbi tako privlačni?

RUSKINJE OTKRIVAJU: Zašto su Srbi najbolji muškarci na svetu? Neverovatni razlozi!

Foto: printskrin


Kroz Srbiju je u poslednjih nekoliko godina prošla velika migracija Rusa u potrazi za boljim životom. Mnogi od njih su se zadržali, a među njima je i veliki broj Ruskinja koje su pronašle ljubav svog života upravo u Srbiji. Jedna od njih je i Angelina, koja je na popularnoj društvenoj mreži TikTok objasnila zašto su Srbi tako privlačni ruskom ženskom stanovništvu.

Prioritet porodice

Jedan od ključnih razloga zašto su Srbi privlačni Ruskinjama, prema Angelininim rečima, jeste što je porodica uvek prioritet za Srbe. Ona ističe da je bila iznenađena koliko vremena muškarci provode sa decom u Srbiji, što je za nju predstavljalo veliku razliku u poređenju sa situacijom u Rusiji, gde mnoge njene drugarice nemaju očeve.

- Sve što pišem je moje iskustvo i iskustvo mojih drugarica koje imaju veze sa Srbima. Živim u Srbiji više od dve godine i vidim razliku između Srba i Rusa. Prvo - za Srbe je porodica uvek prioritet. Bila sam u šoku kada sam došla u Srbiju i videla koliko vremena muškarci provode sa decom. Nijedna moja drugarica iz Rusije nema oca! - navela je Angelina.



Mirniji i manje agresivni

Angelina ističe da su Srbi mnogo mirniji i manje agresivni od Rusa, što je još jedan faktor privlačnosti za ruske žene. Ovaj aspekt, prema njenim rečima, doprinosi pozitivnom iskustvu i osećaju sigurnosti prilikom partnerstva sa Srbima.

Poštovanje prema ženama

Drugi ključni razlog koji Angelina ističe jeste poštovanje koje muškarci u Srbiji pokazuju prema ženama. Ona primećuje da su Srbi mnogo više posvećeni poštovanju ženskog pola u poređenju sa situacijom u Rusiji.

- Kao treće - primetila sam da u Srbiji muškarci mnogo više poštuju žene nego u Rusiji.



Sport i porodične vrednosti

Angelina takođe primećuje da se mnogi momci u Srbiji bave sportom, što je još jedna razlika u ponašanju i interesovanjima u poređenju sa ruskim muškarcima. Takođe, ističe da su u Srbiji još uvek zastupljene razvijene porodične vrednosti, dok se u Rusiji primećuje trend opadanja interesovanja mlade generacije za porodičnim vrednostima.

- Porodične vrednosti su razvijene u Srbiji. Mlađu generaciju u Rusiji ne zanimaju porodica i deca - istakla je ona.

Odgovori na Angelinino objašnjenje izazvali su različite reakcije među korisnicima društvenih mreža. Dok su neki podržali njene stavove i pohvalili vrednosti koje zagovara, bilo je i onih koji su izneli svoje kontraverzne stavove. Takođe, neki su izrazili želju da pronađu partnera suprotnog etničkog porekla, dok su drugi istakli da su takvi stavovi nepristojni.

Ovaj primer predstavlja interesantan pogled na međunarodne veze i razlike u vrednostima i ponašanju među različitim kulturama. Angelinino iskustvo pruža uvid u to kako pojedinci iz različitih zemalja percipiraju jedni druge i šta ih privlači u partnerstvu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading