(VIDEO) Haos u hotelu! Karić otkrio mračnu tajnu Ivane Šopić i šokirao naciju: Naterala si me da uđemo u vezu, da bi te oprao!

Autor:

Zadruga

22.06.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić i Stefan Karić još jednom su se posvađali zbog Marka Janjuševića Janjuša. Posle razgovora sa Jelenom Pešić, Ivana se vratila u hotel i pokušala da izgladi odnose sa Karićem. Tada je počela da ga grli i ljubi, ali njemu to nije odgovaralo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Ivana

- Ne voliš ovo? - rekla je Ivana Stefanu i poljubila ga.

- Ne - pričao je Karić.

- Ne laži! Otkad ti to ne voliš? - pričala je Ivana.

- Od danas... Sve je lažno - rekao je Stefan.

- Da li je ovo lažno? - zanimalo je Šopićevu, pa ga je opet poljubila.

- Nemoj Ivana, ne s*ri! Pusti me. Nemoj ovo da radiš. Otežavaš i meni i sebi - smatra Karić.

- Smeješ se, smeješ se... Neću da te ostavim, dokle god se smeješ - rekla je Ivana.

- Smejem se, a plakao bih. Majke mi, kunem ti se u majku, ovo bezveze izgleda - rekao je Karić.

- Da li može neko da mi zabrani da te ljubim? Evo, ja ću da te pustim kada me uveriš da ne želiš da te ljubim - nastavila je Ivana.

- Ruža je postala kaktus, a onaj tulen u kom sam video malo svetla je minimalan - slikovito je objasnio Stefan Karić neke stvari Ivani Šopić.

- Zbog nečega što si znao? Da li je moguće da te je ovo toliko poremetilo? - insistirala je da sazna Ivana.

- Verovatno će tek da me poremeti nešto što ću videti - rekao je Stefan.

- Koje si to trnje onda prihvatio? - zanimalo je Šopićevu.

- Trnje da si bila ovde sa troje, četvoro... To trnje da sam znao da me lažeš. Prihvatio sam trenje na koje sam znao da se neću izbosti, a ne trnje koje će me slagati da me izbode kao p*čku. Nikada ne bih dozvolio da ti se neko smeje. Sve ću ja da prihvatim. Prihvataš k*rčinu moju. Prihvati ovu situaciju sada. Svakih deset minuta druga priča - nastavio je Karić.

- Ne mogu, jer znam da me voliš. Nije druga priča, nego ti nisam pričala neke stvari, jer sam mislila da ih znaš. Znaš koliko me boli k*rac za sve to? Kako to da ti dokažem? Šta treba da uradim? I šta sad? - pitala je Ivana.

- Kada ti je bio rođendan? Pre četiri meseca. Jesi dobila pismo? Jesi čuvala pismo? Ne laži. Beži, bre... Da li si me pitala sto puta da uđemo u vezu iz zaj*bancije da te operem? - dodao je Stefan.

- Zajedno smo se zaj*bavali. Zakuni se da to misliš. Zakuni se u majku da sam zbog toga ušla u vezu s tobom? - počela je da vrišti Ivana.

- Ja ti nikada u životu nisam rekao da igramo igru. Kunem ti se u majku, Lidije mi moje! - rekao je Stefan, a Ivana se okrenula na drugu stranu kreveta.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

22.06.2020 09:02

Ova se igra sa muskarcima. Kao macka sa misem.