Skandal! Đoganijeva će ponovo ispaštati zbog majke: Luni zelenaši uzimaju stan, Anabela se mnogo zadužila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani bi mogla da ostane bez skupocenog stana jer se njena majka Anabela Atijas nenormalno zadužila kod zelenaša u poslednjih pola godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela

Pevačica je upala u finansijsku krizu usled manjka posla, a nešto kasnije i koronavirusa, koji je sve zaustavio. Iako nikada nije imala potrebe da poseže za pozajmicama od zelenaša, ona je ovoga puta bila saterana u ćošak. Kako nije želela da pita prijatelje zbog ponosa, obratila se grupi nezgodnih momaka da joj pomognu. Drugarica joj je dala kontakt i ona je bez Andrejevog znanja otišla kod njih da traži pare. Izvor Rijalitija otkriva sve detalje ovog haosa, koji je učesnica zadruge nesvesno napravila.

- Anabela je uvek bila savesna osoba i nikada nije pravila probleme, bežala je od nevolja jer je imala primer bivšeg muža Gagija, koji je svima napravio haos od života. On je umeo da pozajmljuje novac na sve strane, da se zadužuje i kod znanih i neznanih ljudi. Više puta je dobijao batine zbog dugova koje nije vraćao. Zbog toga ona nije želela da ima slične situacije. Ruku na srce, pare joj do sada i nisu bile potrebne. Luna je doprinela njenom sunovratu kao umetnici, pevačici i zvezdi koja je radila i lepo zarađivala. Otkako je ona deo rijalitija, Anabela je paralizovana osoba. Ona nije sposobna ni da radi, ni da živi, ni da se izdržava. Kada je bila sa Andrejem, sve je bilo u redu, ali kada se razvela od njega, nije želela ni njemu da se žali kada nema novca. Jedno vreme je razvlačila ušteđeno, a onda je i to potrošila. Život je skup - počinje priču pevačicina drugarica koja je upoznata sa svim detaljima, pa nastavlja:

Anabela sve ovo krije i od Lune i od Andreja


- Anabela mi se žalila kako posla ima, ali kako ona ne može da izađe pred narod posle sramote koju je Luna napravila. "Ja odem pred te ljude, ali vidim osudu u njihovim očima, vidim da me gledaju kao budalu. Smeju mi se. Svaka ta osoba koja je došla da me sluša, došla je da mi se smeje zbog Lune. Ne mogu više da nastupam", rekla mi je ona. Ponestalo je para, ja sam joj davala, ali ona nije želela da uzme. Onda je preko jedne prijateljice posetila zelenaše. Uzela je od njih ogromnu sumu, čak dva puta. Mislila je da će to rešiti probleme, da će sve na vreme da vrati. Nije bilo tako. Kako je dosta kasnila sa vraćanjem dugova, počeli su da je cimaju da im što pre sve isplati da ne bi bilo kamate. Anabela je pobegla u rijaliti misleći da će se tako izvući, ali tek tada ih je naljutila i razjarila.

Kako dalje saznajemo, ti ljudi su veoma opasni i spremni su da joj zaplene stan.

- Čula sam da već obilaze lokaciju, zgradu gde se stan nalazi, i vrše procenu koliko vredi. Ubeđeni su da će stan biti dovoljan za dug koji Anabela ima prema njima. "Mala Luna može da se pozdravi sa gajbicom. Može samo da poljubi vrata kad izađe iz rijalitija. Njena mama je zaslužna. Nama je taj stan rešenje njenih dugova. Nećemo joj tražiti ništa više od stana iako su dugovanja mnogo veće. Imamo srca prema legendi devedesetih", rekao je jedan od momaka ironično - tvrdi naš izvor.

Anabela ćuti o svemu, nije ništa rekla ni Andreju ni Luni. To je jedan od razloga što ona ima česte nervne slomove i nervna rastrojstva. Sada, kada je njen i Lunin odnos poljuljan do maksimuma, zna da će, kada njena ćerka bude saznala da joj je majka proćerdala stan zbog dugova, biti zauvek kraj između njih dve.

- To će potvrditi sve teorije Marka Miljkovića da joj je majka zlo i da je uništava nesvesno. Ima da bude haos, ne bila Anabeli i Luni u koži kad se sve završi. Zelenaši ih čekaju odmah na pragu da im plene stan - završava prijateljica Atijasove za Rijaliti.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marko takođe hoće Lunin stan!

Marko Miljković planira da proda stan devojke Lune Đogani, a kada bude uzeo pare od prodaje, on će da nestane glavom bez obzira.

- Marko je namazan, on će da nagovori Lunu da prepiše stan na njegovo ime da mu bude lakše da pokupi sve pare kada ga bude prodao - rekao nam je jedan naš sagovornik, o čemu je Rijaliti nedavno pisao.

Kako se stalno dovodi u pitanje njena ljubav, njena ozbiljnost i to da li je konačno odrasla ili je balavica, koja igra igrice, stan će biti dokaz njene ljubavi. Luna planira da sve stavi na Markovo ime, da mu kaže da mu sto posto veruje i da je on čovek njenog života. Ni Miljkoviću neće biti dobro kada bude saznao da je stan zaplenjen i da od njegovog plana da ga proda i uzme keš nema ništa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordana

23.06.2020 13:25

Jel to pidete da bi se narod sazalio i glasao za nju? Sta nas zanimaju ovi djogaji netadnici. Zasto ne zive ko sav normalan svet od postenog posla. Navikli da zive zivot elite.