ŠOKANTNA PROŠLOST MARKA DNK: Dovodio ljubavnicu u kuću, Divna trpela poniženje

Autor: express.ba

Zadruga

20.10.2017

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentan život Divne Milovanović nije nimalo lak, iako se ona trudi da vešto prikrije prošlost i nasilno ponašanje nevenčanog supruga Marka Kocića. Ona je bukvalno zbog ljubavi prema njemu spremna na sve, čak i da trpi njegovo maltretiranje i ponižavanje. Marko je svojevremeno dovodio ljubavnicu u njihovu kuću! On je navodno Divnu i njihovu ćerkicu Kristinu zaključavao u spavaću sobu da bi sa švalerkom imao seks u dnevnom boravku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Divna Milanović i Marko Kocić

- To je malo selo, sve se čuje, vidi i zna. On se viđao s nekom mlađom devojkom, koju je nekoliko puta dovodio kući. Divna nije imala pojma da su oni zajedno, čak joj je kuvala kafu. Rijaliti učesnik terao je ženu u spavaću sobu i zaključavao je, s opravdanjem da ima važan razgovor s "prijateljicom" u četiri oka. On je za to vrijeme imao seks s njom u dnevnoj sobi - otkriva komšija učesnika "Zadruge“, koji je insistirao na anonimnosti.

- Celo selo priča da je Marko dovodio devojke kući, a da Divna nije smela da bude u toj prostoriji! - kaže Vesna Vučković, sa čijim sinom Draganom je Divna navodno Marku uzvratila preljubu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading