Otkriveno ko je Maji poklonio haljinu, a kupio ju je od popularne zadrugarke!

Autor:

Zadruga

09.07.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriaj rešena!

RepublikaFoto: printscreen
Maja Marinković

Maja Marinković jutros je dobila stvari od svoje porodice, a haljina koja ju je sačekala nije joj se svidela.

Naime, poznato je da je Marinkovićeva nekoliko puta uživo u prenosu iz Bele kuće poručivala haljinu od oca Takija i tačno opisavala kakvu želi, međutim, Marinkovićeva nije dobila željenu haljinu, već nešto potpuno drugačije, zbog čega je izgorela od besa.

- Koliko sam se sad iznervirala, sad sam znaš kako izgorela! Neću ovo da nosim, hoću haljinu koju sam tražila, šta nije jasno? - vikala je Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Apr 29, 2020 at 1:23am PDT

Istu tu haljinu nosila je Sanja Stanković, te se spekulisalo da joj je ona i poslala. Isplivala je slika, a starleta se odmah oglasila i objasnila.

- Ja nisam nikome ništa poslala! Haljina je kupljena od strane njene mame. To što neko ne zna da ceni neke stvari, to nije moj problem. Ne bacaju se biseri pred svinje - zaključila je bivša zadrugarka, a na kraju se ogradila je se citat odnosi generalno na ljude, a ne ni na koga posebno. 

Marinkovićeva je do skoro bila u lošim odnosima sa majkom, te joj sigurno neće biti svejedno kad sazna da je ismejala poklon koji joj je stigao od nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading