JELENA: Je*em ti mrtvu majku! ZORICA: Kurvetino, ti i tvoja majka se je*ete za pare!

Autor:

Zadruga

31.10.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Zorica Marković pobrala je brojne komplimente ulaskom u "Zadrugu" zbog toga što nije upadala u žučne rasprave i sukobe koji prerastaju u fizički kontakt.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

Iako je uspela da smiri svoj temperament, Jelena G olubović uspela je da je isprovocira, a sukob između njih dve nastao je zbog najgorih psovki koje joj je rediteljka uputila.

Naime, tokom velike rasprave zadrugara za trpezarijskim stolom, Jelena je opsovala majku pevačici, koja je na to reagovala ni manje ni više nego pretnjom.

- Je*em ti majku - rekla je uz brojne uvrede Jelena Zorici, koja je ustala i krenula ka njoj.

- Sad ću ti glavu razbiti - viknula je ona, a Milan Milošević ju je podržao.

- Sram te bilo, Jelena, ženi je majka umrla - rekao je novinar, a Zorici je očito pao mrak na oči nakon tih psovki, te je uzvratila istom merom.

Zorica: Tvoja majka je smrdulja, ku*vetina, kao i ti. Jadnice, razbiću ti glavu! Ali ja neću kad ti hoćeš

- Tvoja majka je smrdulja, ku*vetina kao i ti. Sve se je*ete za pare. Jadnice, razbiću ti glavu! Ali ja neću kad ti hoćeš - rekla je Zorica i udaljila se od nje.

Prisutni zadrugari napali su Jelenu zbog sramotnih reči koje je uputila Zorici, a MC Aleks zadala je završni udarac i ispolivala Jelenu celom flašom vode sve dok obezbeđenje nije stiglo i oduzelo joj flašu, čime je sprečeno dalje nasilje.

 

 Zabola nož u leđa Editi Aradinović : Luna otela sestri dečka

Zadrugari svake nedelje odgovaraju na pitanja gledalaca, kada dobijaju najškakljivija pitanja kako o učešću u "Zadruzi", tako i o privatnom životu. Jedan gledalac izneo je javnosti nepoznat detalj iz života Lune Đogani, a po njegovoj tvrdnji, Luna je preotela dečka pevačici Editi Aradinović, koja joj je rođaka.

- Da li tvoj oženjeni dečko zna da si otela dečka svojoj rođaki Editi? - glasilo je pitanje zbog kojeg je Luna ostala u totalnom šoku.

- Ne! Ne zna! Hoću da objasnim. On to ne zna, hoću da mu objasnim o čemu se radi. Edita je imala dečka jako dugo, oni su raskinuli. Ja nisam znala tog dečka, ja sam se sa njim muvala posle, nisam znala da je to njen dečko. To se posle saznalo i to je cela istina. Ovo znaju dve do tri osobe - odgovorila je Luna, iznenađena činjenicom da je gledalac došao do tih informacija.

- Znači ovo ti nije prvi put da si uzela oženjenog (zauzetog, prim. aut.) muškarca! Tebi smeta da te zovu ljubavnica - odmah se svojim komentarom ubacila Jelena Golubović, nakon čega su se upustile u raspravu, koja je kratko trajala jer je voditeljka nastavila da prenosi pitanja gledalaca.

Luna: Edita je imala dečka jako dugo. Ja nisam znala tog dečka, ja sam se sa njim muvala posle

Inače, Edita i Luna nisu u dobrim odnosima, a pevačica i učesnica šoua TLZP nedavno je kritikovala Lunino ponašanje u rijalitiju, koje ju je očito podsetilo na ono što je osetila na svojoj koži.

- Eto, u rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo, a takvi džentlmeni, muževi koji se predstavljaju kao verni svojim ženama, a rade suprotno, e to je svet u kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena i zato me želudac zaboli kad vidim to - poručila je nedavno Edita.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom kako bismo proverili navode gledalaca, ali ona do zaključenja ovog broja nije bila dostupna na telefon poznat redakciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading