Marko i Đekson NAPRAVILI SKANDAL!

Autor: J. V.

Zadruga

31.10.2017

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana zadrugari su nekoliko sati čekali ispred supermarketa kako bi kupili namirnice za ovu nedelju, a zbog hladnoće i galame došlo je do tenzije među cimerima. U jednom trenutku došlo je do gurkanja između Marka Miljkovića i Đeksona, nakon čega su počeli žestoko da se svađaju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Đekson

Naime, svađa je krenula kada su oni polemisali da li najstariju ukućanku Žižu Stojanović treba da puste preko reda u prodavnicu ili treba da čeka napolju zajedno sa njima.

- Ja sam prvi koji je rekao da Žiža treba da uđe! Jedi, bre, go*na, šta glumiš obezbeđenje? Lik glumi ludilo neko! Izaći ćemo ti i ja! Jedan na jedan, kad god želiš - rekao je Đekson.

- Šta glumiš? Nemoj da me guraš! Što me guraš, brate? Go*ance jedno malo! Ja takve kao ti znaš kako dobro bijem, veruj mi! - uveravao je Marko repera.

Đekson je obećao da će napolju, kada ga sretne, biti fin prema njemu, a onda su nastavili da se unose jedan drugom u lice. Žiža ih je sve vreme molila da prestanu sa galamom, ali oni su nastavili sa provokacijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading