MINA PLAČE, ĐEKSON DRUGU ZASKAČE

Autor: pink.rs

Zadruga

08.11.2017

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški preplakala je veče zbog nesuglasica koje ima sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a dok je ona jecala i poveravala se ostalim zadrugarkama, njen dragi je pravio planove koju devojku će sledeću odvući u krevet.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson je pošao u šetnju sa Markom Janjuševićem Janjušem, kojem je najpre otkrio koji on problem ima sa Minom

- Ja se na nju ložim ovde najviše, a sinoć mi je plakala jer sam je iskulirao. Rekao sam joj sto puta da sam je namerno iskulirao da bih joj se svideo. Rekao sam joj: "Ja ću sad tebi da kažem sve, a ti ćeš sutra da se uobraziš, da glumiš ludilo, da budeš do j*ja p*čka, da se doteruješ." Rekla mi je da neće. Tri sata sam joj sinoć posvetio, da bi se ona danas opet uobrazila i našla razlog da se naljuti jer je čula da sam rekao Milanu da bih pljasnuo Anu. Rekao sam i da Minu ne bih ostavio zbog Ane, samo bih je pljasnuo - u svom stilu objasnio je Đekson, a potom je usledilo Janjuševo pitanje.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac

- A ti bi da pljasneš Anu, a da ostaneš u vezi sa Minom - upitao je Janjuš, nakon čega je dobio Đeksonov potvrdan odgovor.

- Tako je bilo i sa Anđelom. Mina me najviše loži, ali nisam došao ovde da je*em jednu ribu - rekao je Đekson, a potom dodao da je imao plan i da zavede Andrijanu Radonjić, ali da na svoju veliku žalost u tome nije uspeo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
- Uvek kad planiram, uvek ga izd*vam. Uzeo sam najtežu, Andrijanu... Najtvrđi orah - jadao se Đekson, kojeg je Janjuš posavetovao da što pre pronađe novu metu u "Zadruzi"

Njihov iskren razgovor poslušajte u snimku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading