Sloba pre Lune muvao ovu zadrugarku?!

Autor: pink.rs

Zadruga

12.11.2017

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Pink.rs došao je do saznanja da se Sloba Radanović i Ana Korać već duže vreme poznaju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Dok su odgovarali na pitanja novinara, ovo dvoje zadrugara priznali su da je sve što smo saznali tačno. Radanović je istakao kako Anu zna preko Fejsbuka i da se nikada nisu muvali, a Luna se ubacivala rečima da je o svemu obaveštena.

- Pred ulazak se nismo čuli. To je bilo davno, pre tri godine - rekla je Ana, a Sloba je napomenuo da je nikada nije muvao.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

O poznanstvu najbolje drugarice sa Pinkovom zvezdom, svoj komentar u studiju iznela je i Soraja Vučelić.

RepublikaFoto: instagram.com/sorajavucelic
Soraja Vučelić

- Retko volim da pričamo o nečijem odnosu. Sa većinom se znam. Računala sam da će biti malo aktivnija i da će neke stvari koje je pričala pred ulazak uraditi. Rekla mi je da je Uroš Ćertić njen tip muškarca - izjavila je Soraja.

Inače, Ana je svojim ulaskom odmah skrenula veliku pažnju na sebe, a njen izgled najviše su komentarisali Marko Janjušević Janjuš, Anđelo Ranković, koji se motao oko nje, ali i Lepi Mića. Kako je sve izgledalo, kao i šta je Sloba rekao nakon pitanja kako miriše parfem Ane Korać - pogledajte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading