SLOBA KIJI DUGUJE 15.000 EVRA!

Autor: J. V.

Zadruga

14.11.2017

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović stavio je tačku na svoj brak sa Kristinom Kockar kada ju je pred milionskim auditorijumom prevario sa Lunom Đogani u najgledanijem rijalitiju "Zadruga".

 

 

A post shared by KRISTINA KOCKAR? (@kristinakockar) on Oct 19, 2017 at 2:07am PDT

 

Ovaj par će se razvesti čim pevač izađe iz rijalitija i Kija neće praviti nikakav problem kada je razvod u pitanju ako Radanović ispuni jedan uslov.

Naime, Kristinin uslov za razvod braka biće da Sloba potpiše da joj duguje novac i da će ga vratiti u roku za koji se dogovore, a radi se o 15.000 evra, sumi koju je Kija navodno dala Slobi za karijeru.

- Kristina je Slobodanu dala preko 15.000 evra, ali toliko će tražiti da joj vrati. Novac mu je bio potreban za spotove i sve što se tiče pevanja. Njegovo obećanje je bilo da će, kada izađe iz rijalitija i kada počne da nastupa, Kristini malo-pomalo vraćati pare - kaže sagovornik blizak još uvek zakonitom paru.

 

 

A post shared by KRISTINA KOCKAR? (@kristinakockar) on Oct 10, 2017 at 12:51pm PDT

 

Kija je u nedavnom intervjuu rekla da će sve što se tiče novca rešiti preko advokata.

- Mi smo bili u zajednici, što se tiče novca, to je između nas dvoje. On to vrlo dobro zna... Mi ćemo to rešiti na naš način i, naravno, preko advokata - rekla je Kristina tom prilikom.

Podsetimo, Slobu je Drvo mudrosti nedavno pitalo da li želi da se razvede dok je u "Zadruzi", ali je on, nakon što je razmislio, rekao kako bi to ipak ostavio za spoljni svet, kada napusti rijaliti. Jedan od razloga je upravo taj što zna da razvod ne bi mogao da prođe bez dogovora o novcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading