ANĐELO PISAO TEODORI: Trebalo je da budem veća pi*ka!

Autor:

Zadruga

14.11.2017

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Anđelo Ranković uputio je pismo Teodori Džehverović, u kom joj je opisao sva svoja osećanja, te otkrio da nikad neće prežaliti što je njihovoj romansi došao kraj, a pismo je preneo portal Pink.rs i deo glasi:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

- Ne znam kako da počnem... 11. 11. trebalo je da bude naš dan. Planirao sam i maštao o tome kako ću te iznenaditi i učiniti najsrećnijom na svetu, a došli smo do ovoga. Do situacije kada mi srce govori da si mi prva i poslednja misao u toku dana, ležiš na manje od metar od mene, a duša me boli zbog nas jer ne mogu da oprostim ni sebi, a ni tebi što smo ovako završili. Ja možda nisam pravi muškarac, možda sam i p*čka, dosadan, papučar, ali me nije sramota da mi sve to kažu zbog tebe sve i da sam najgori, a nisam. Znam da nikome nikada nisam želeo da učinim nešto loše i to me boli. Boli me što nisam stigao da ti kažem ono glavno, ono što mi je bilo navrh jezika danima, možda baš zbog toga što sam ispao ono što nikada nisam ni zamišljao - dečko koji nanosi bol njemu uz porodicu najdražoj osobi na svetu. Pravio sam mnoge greške u životu, prelako odustao od svega, od snova, ciljeva, ljubavi, ali nikada neću prežaliti što sam odustao od tebe, Naomi, vikendice, Maldiva, velikog kreveta, pufnastih jastuka, svake noći u kojima ležiš na mojim grudima, od noći kada mi trne ruka i kada boli, a ja ne želim da te budim jer si tu odmah kod srca.

- Nikada neću prežaliti što nisam bio još veća p*čka i plakao ako treba svaki dan da bismo se pomirili. Nikad u životu nisam osetio takvu emociju, strast, ljubav, bes i bol, nikada nisam osetio takvu mržnju prema samom sebi. Svaki trenutak s tobom mi je bio najlepši u životu, svaki poljubac me je dizao iz mrtvih, svaki zagrljaj mi je davao volju da idem dalje uplašen da to ne prestane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading