Slobina sestra Mirjana za Srpski telegraf: KIJA JE OMAĐIJALA MOG BRATA, rijaliti mu je otvorio oči!

Autor:

Zadruga

15.11.2017

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra zadrugara Slobodana Radanovića Mirjana Radanović Alavanja oglasila se prvi put i za Srpski telegraf otkrila da je znala da će braku njenog brata doći kraj, te da je njegova aktuelna supruga Kristina Kockar otuđila Slobu od porodice.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Kristina Kockar i Sloba Radanović

- Pet godina zbog Kristine brata nisam imala. On se ponašao kao da je omađijan. Kiju i njenu majku sam samo nekoliko puta videla, ja njih gotovo i ne znam. Imam dvoje dece, ni na njihove rođendane nije dolazila, dolazio je Sloba sam. Brat se od mene otuđio zbog nje, samo nju je video i ništa drugo. Dok se takmičio, niko nije znao da ima sestru, sve zbog Kije. Ni na jedan nastup nisam otišla, ona je uvek bila u prvim redovima. Brak je bio u krizi i pre njegovog ulaska u "Zadrugu", rijaliti mu je pomogao samo da otvori oči. Da li je ovo sve s Lunom bio pravi način, ja ne znam, ali možda mu je takva sudbina. Deluje mi da je zaljubljen u nju, a ja ga podržavam - poručila je Mirjana i dodala:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Moji roditelji podržavaju Slobu šta god da se desi. Njegov brak sa Kristinom je bio takav kakav jeste, ništa mu ne zameraju. Kija dođe da vidi moje oca i majku na sat vremena, pa odmah kod majke da prespava. Kaže zbog komfora. Kakve su to priče, kad se udaš, prihvatiš i suprugovu porodicu i sve. Ja sa svojom svekrvom živim, a ona da prespava nije mogla - zaključila je Slobina sestra za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

15.11.2017 08:06

Sto ti se brat usrecio u rijalitiju, dobra buduca snajka nema sta. Samo ne verujem da bi je ijedan momak hteo za devojku, niti ijedna kuca za snajku. Kako se usrecio to ces tek da vidis.

Odgovori 19 10