SARA RELJIĆ: Drugarice me koriste zbog brata!

Autor: J. V.

Zadruga

17.11.2017

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se Anđelo i Teodora ne razdvajaju od trenutka kada su se smuvali, ponekad vole da sednu i sa ostalim ukućanima da razgovaraju o raznim temama, ali i privatnom životu.

 

 

Ljubav najveća #bratnajboljinasvetu ❤️

A post shared by S A R A R E LJ I Ć (@sara_reljic.1) on Mar 12, 2017 at 6:02pm PDT

 

Danas im se za stolom pridružila Sara Reljić koja im je govorila o problemima koje je imala zbog svog brata Filipa, ali i drugaricama koje su se sa njom družile samo iz koristi.

- Prekipelo mi je negde kada sam bila srednja škola i kada sam počela da izlazim i tu je bilo i društvo mog brata i u jednom momentu su sve moje drugarice bile zaljubljene u njega. Onda se dešavalo da se druže sa mnom, oni se smuvaju, raskinu i one se više ne druže sa mnom posle toga. Dešavalo se da se neke druže sa mnom samo zbog njega - ispovedila se Sara ovom mladom paru.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sara, Anđelo i Teodora

S obzirom na to da i Teodora ima brata, rekla je da u potpunosti razume svoju koleginicu i tačno zna o čemu joj govori. Nakon toga mlade pevačice počele su da pričaju o svojim karijerama i prvim pesmama, a obe su se složile u tome da treba pažljivo birati ljude sa kojima si blizak kako ne bi bio povređen kao što je Sara bila u nekoliko navrata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading